monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Se caută soluţii pentru Clujana

Datoriile pun Clujana în pericol

Funcționarea fabricii de încălțăminte Clujana este pusă în pericol de datorii, avertizează consilierul PSD Remus Lăpușan

Senatorul Cristian Lungu, preşedintele PMP Cluj, s-a întâlnit cu membri ai Congresului SUA

Senatorul Cristian Lungu, preşedintele PMP Cluj, s a întâlnit cu membri ai Congresului SUA
In weekend-ul care a trecut, alături de președinte executiv PMP Eugen Tomac, președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, a participat ca invitat la Western Conservative Summit, un eveniment politic de anvergură națională în Statele Unite ce are loc în Denver, Colorado și reunește lideri politici republicani, membri si susținători ai Partidului Republican din SUA.

Balde, mutare cu mari emoții

Balde, sursă foto: digisport.ro
Atacantul senegalez Ibrahima Balde, contactat de CFR-iști, două săptămâni a fost de negăsit.

Ambulanţe din Cluj, solicitate la un CAMPING. UN MORT şi 16 RĂNIŢI, după ce FURTUNA A DOBORÂT COPACII peste corturi.

Ambulanţe din Cluj, solicitate la un CAMPING. UN MORT şi 16 RĂNIŢI, după ce FURTUNA A DOBORÂT COPACII peste corturi.
O persoană a murit şi 16 au fost rănite, după ce duminică seară, în localitatea Bulz, judeţul Bihor, o furtună puternică a surprins un grup de turişti aflaţi într-un camping. Conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au fost trimise în sprijin trei ambulanțe SMURD din cadrul ISU Cluj. O parte dintre răniţi au ajuns la Huedin.

Numărul candidaților la UBB se apropie de 16.000

Numărul candidaților la UBB se apropie de 16.000
Peste 15.700 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarele de înscriere pentru studiile la nivel licență (învățământ cu frecvență și învățământ la distanță)în perioada 12-22 iulie 2017 la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, numărul candidaților înscriși fiind cu peste 1.000 mai mare decât cel total înregistrat în sesiunea de admitere din vara anului trecut.

ITM Cluj “taxează” munca la negru

ITM Cluj “taxează” munca la negru
Inspectoratele teritoriale de muncă desfăşoară în perioada 14.06-31.08.2017 acţiuni de informare şi conştientizare cu privire la transformarea muncii nedeclarate în muncă declarată.

Care sunt divergenţele dintre UE şi Marea Britanie. Peste 200.000 de români sunt vizaţi direct

Care sunt divergenţele dintre UE şi Marea Britanie. Peste 200.000 de români sunt vizaţi direct  sursa foto jurnalul.ro
În Marea Britanie, cu peste 230.000 de persoane, românii sunt a treia comunitate, ca naţionalitate, după polonezi (916.000) şi irlandezi (322.000). Echipele de negociatori ai Uniunii Europene şi Marii Britanii nu au ajuns la o poziţie comună decât în cazul a 22 dintre cele 44 de probleme aflate în dezbatere în dosarul Brexit, potrivit unui document de lucru, citat de The Guardian.

Activităţile sedentare afectează coeficientul de inteligenţă

Activităţile sedentare afectează coeficientul de inteligenţă
Un studiu realizat de cercetătorii Universităţii din Leicester relevă faptul că activităţile sedentare, precum condusul, afectează activitatea creierului, având efecte negative asupra nivelului de inteligenţă al indivizilor, potrivit The Independent.