monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Consilier local din Cluj AMENDAT, după ce nu a permis accesul Poliţiei pe proprietatea sa. Mascaţii au venit să ridice un scandalagiu, dar au fost TRIMIŞI LA PLIMBARE

Un scandal de pomină a avut loc într-un sat din judeţul Cluj. Ameţit bine de băutură după o noapte cu prietenii, un clujean a început să împartă pumni printre membrii familiei. Poliţiştii au intervenit alertaţi de rude şi vecini, dar nu au reuşit să pună mâna pe scandalagiu deoarece nu li s-a permis accesul în casa acestuia.

Dolarul a atins minimul ultimului an

Dolarul a atins minimul ultimului an
Modul aproape consecvent prin care administrația Trump ratează promisiunile făcute în campania electorală își pun amprenta asupra evoluției monedei americane.

Potaissa Turda-KH Trepca în turul al treilea

Potaissa, sursa foto: prosport.ro
Formaţia clujeană de handbal masculin, Potaissa Turda şi-a aflat, marţi, adversara din turul al treilea al Cupei Challenge, este vorba despre KH Trepca.

UPDATE REZULTATE TITULARIZARE. Mai puţin de jumătate dintre dascăli au obţinut nota 7 sau peste 7. Ce rezultate au fost la Cluj.

Un procent de 45,73% dintre dascăli au obţinut nota 7 sau peste la examenul naţional de Titularizare 2017, în creştere cu 1,30% faţă de anul trecut, potrivit primelor rezultate anunţate de Ministerul Educaţiei. Contestaţiile pot fi depuse până miercuri la ora 15.00. Cel mai ridicat procent de note peste 7 sau egale cu 7 (interval 7 - 10) s-a înregistrat în judeţul Cluj.

UBB a depășit pragul de 10.000 de candidați

UBB a depășit pragul de 10.000 de candidați
Peste 10.000 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarele de înscriere pentru studiile la nivel licență (învățământ cu frecvență și învățământ la distanță) în primele6 zile de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în condițiile în care o parte dintre facultăți și-au deschis porțile doar luni, 17 iulie 2017.