monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ziua 3 Electric Castle – rock, curcubeu și Duke Dumont - FOTO

Dacă până sâmbătă seara, festivalierii de la Bonțida au scăpat de tradiționala ploaie, în Ziua 3, cu câteva minute înainte să înceapă show-ul britanicilor Architects, o ploaie deasă, tipică de Electric Castle a început.

Se caută o firmă privată pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Unirii. Primăria nu mai vrea să se ocupe de eveniment. Avantaje și dezavantaje

Târgul de Crăciun din Piața Unirii ar urma să fie organizat începând din acest an de o firmă privată, în condițiile în care Primăria Cluj-Napoca nu mai vrea să-și asume organizarea evenimentului. Târgul de Crăciun este un eveniment ce datează din 2009, fiind organizat anual, în luna decembrie, de municipalitate. Acum, Primăria Cluj dorește externalizarea acestui eveniment pentru un progres "cultural și financiar".

2,5 milioane euro pentru modernizarea străzii Tipografiei și a Turnului Pompierilor. Cum va arăta întreaga zonă - FOTO

De cel puțin 6 ani, Primăria Cluj-Napoca promite că Turnul Pompierilor va fi reabilitat şi integrat în circuitul cultural al oraşului, însă acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent. Cel puțin până acum, pentru că municipalitatea este decisă să aloce nu mai puțin de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea zonei. Numai că așteptarea va fi lungă deoarece lucrările vor dura cel puțin 2 ani de zile.