monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Zilele Culturale Maghiare, anul acesta și în Parcul Central

Zilele Culturale Maghiare din Cluj vor avea loc între 13 și 20 august, iar ediția din acest an va sta sub semnul transylvanicum-ului, sintagmă care descrie valorile materiale, culturale și spirituale specific ardelenești.
Cum explică Dîncu controversatul proiect care permite condamnatilor sa intre in Guvern

Cum explică Dîncu controversatul proiect care permite condamnaţilor să intre în Guvern

Controversatul proiect privind condamnaţii penal in Guvern a fost elaborat în timpul Guvernului Cioloş. Fostul vicepremier, Vasile Dîncu clarifică modificările aduse Codului Administrativ în perioada în care era ministru al Dezvoltării, printre care și prevederea prin care persoanele reabilitate după o condamnare pot fi în Guvern.

Țeapă cu pampersi de sute de mii de euro. Plângeri la Poliţia Cluj

sursa foto olx.bg
După metoda “accidentul”, care a făcut ravagii în rândul bătrânilor din România, care au rămas fără economii după ce li se spunea să achite sume mari de bani pentru accidente comise de apropiații lor, acum a venit rândul metodei cu pampers-ul.

Asfalt pe Autostrada Sebeș-Turda. Sunt gata lucrările? - FOTO/VIDEO

Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între localitățile Aiud și Decea, este într-un stadiu foarte avansat de execuție și se poate finaliza în luna octombrie a acestui an, a anunțat Asociația Pro Infrastructura care a filmat cu drona acest tronson.

Cea mai mare discotecă în aer liber în prima seară de Electric Castle cu Mirabela Dauer și Corina Chiriac – GALERIE FOTO

Mirabela Dauer și Corina Chiriac au făcut un show de zile mari în prima seară de Electric Castle transformând locul în cea mai mare discotecă. Cele două mari doamne ale muzicii românești au reușit să îi facă să danseze, atât pe tinerii care nici măcar nu erau născuți pe vremea când ele făceau furori, cât și pe cei mai în vârstă, care au crescut cu șlagărele lor.