monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ce se va întâmpla cu bursele rezidenţilor?

Ce se va întâmpla cu bursele rezidenţilor?
Situaţia privind bursele medicilor rezidenţi este în continuare în stand-by. Guvernul trebuie să decidă joi ce se va întâmpla cu acestea. Cei mai nedumeriţi rămân, între timp, managerii de spitale, cărora nu li s-a comunicat nimic clar.

Primăria Cluj-Napoca îi premiază pe elevii cu 10 la Bac

Primii nouă elevi clujeni care au obţinut medii de 10 la examenul de Bacalaureat au fost premiaţi săptămâna trecută de Prefectura Cluj
Consilierii locali clujeni au pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna viitoare un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 23.000 de lei (sumă netă) de la bugetul local pe anul 2017, pentru premierea elevilor care au obținut nota zece la examenul de bacalaureat, Sesiunea iulie 2017, precum și a profesorilor care s-au ocupat de pregătirea lor.

Un exemplu pentru pensionari. Care e rețeta vieții fără de moarte?

Cine zice că un om în vârstă nu mai e ce-a fost odată?! Prostii! Există un loc în Cluj-Napoca, în cartierul Mănăștur, pe Aleea Tazlău, unde timpul are multă răbdare cu oamenii în vârstă, în ochii cărora poți vedea cum se perindă generații, poți vedea o viață primită fără șovăiri, dar pe care au trăit-o din plin și continuă să nu se dea bătuți.

A început Admiterea la UBB Cluj

A început Admiterea la UBB Cluj
Absolvenţii de liceu, dar și cei care au încheiat deja studiile de licenţă se pot înscrie, începând de miercuri, 12 iulie 2017, la facultăţile Universităţii Babeş-Bolyai, care le pun la dispoziție peste 8.500 de locuri bugetate, atât la nivel licență, cât și la nivel master.

Firma Diferit, investigată de Consiliul Concurenţei, suspectată că s-a înţeles la o licitaţie pentru deszăpezire

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind o posibilă înţelegere în cadrul licitaţiilor publice organizate de fosta CNADNR în vederea atribuirii serviciilor de întreţinere pe timp de iarnă a drumurilor naţionale şi autostrăzilor aflate în administrarea Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Cluj, pentru perioada 2013-2015.

Începe Electric Castle. Măsuri de SECURITATE sporite

Participanţii la Festivalul Electric Castle, care începe miercuri în Bonţida, vor fi supuşi, în premieră, unor controale pirotehnice şi cu detectoare de metale, pentru prevenirea incidentelor.