monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin

ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin

Liderii ALDE au decis, duminică, să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin, co-președintele formațiunii. În consecință, acesta ar putea rămâne fără funcția de vicepremier și ministru al Mediului. De altfel, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că, luni, o va propune pe Grațiela Gavrilescu pentru funcțiile de ministru al Mediului și vicepremier.

Victorie fără emoţii pentru U-BT la Piteşti

Dykes a fost din nou unul din cei mai buni marcatori ai echipei din Cluj. FOTO Arhivă Monitorul
Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca s-a impus fără emoţii la Piteşti, cu 89-73, în etapa a 7-a din faza Top 6 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Fostul senator Alexandru Cordoş a fost ales vicepreşedinte al PRU

Fostul senator Alexandru Cordoş a fost ales vicepreşedinte al PRU
Congresul Extraordinar al PRU a avut loc la sfârşitul săptămânii la Bucureşti, iar de la Cluj au participat 21 de delegaţi. Reprezentanţii PRU şi-au ales conducerea, iar din aceasta face parte şi fostul senator de Cluj Alexandru Cordoş.
Vasile Dâncu, atac surprinzător la Liviu Dragnea

Vasile Dâncu, atac surprinzător la Liviu Dragnea

Fostul vicepremier Vasile Dâncu analizează, într-un editorial pe blogul personal, lupta dintre societate şi politicienii corupţi, a doua categorie avându-l ca „reprezentant de frunte pe Liviu Dragnea, câştigătorul bătăliei electorale şi cel care sfidase opinia publică, în numele dreptului celui care a câştigat“. Criticile lui Dâncu la adresa liderului PSD sunt neaşteptate, în condiţiile în care acesta era cunoscut ca sfetnicul lui Dragnea.

La ce sumă a ajuns datoria clujenilor la bănci?

Restantele au scazut la nivelul judetului, in timp ce la nivel national au crescut
Doar restanţele la plata creditelor, cumulate de persoanele fizice şi juridice din judeţ sunt, prin comparaţie, aproape o jumătate din bugetul pe 2017 al Primăriei Cluj-Napoca.

Proiectul de lege privind vaccinarea ajunge în Parlament

Proiectul de lege privind vaccinarea ajunge în Parlament
Proiectul de lege privind vaccinarea a fost transmis de către Ministerul Sănătății Guvernului, iar în următoarele săptămâni va ajunge la Parlament, a anunțat, sâmbătă, dr. Florian Buicu, președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, la conferința RoVaccin 2017 "Vaccinarea, urgență de sănătate publică".

Leul a dat semne timide de apreciere

Leul a inceput sa se aprecieze
Piața valutară a continuat să fie atentă la politicile guvernamentale din domeniul fiscal și salarial care, conform analiștilor, sunt nesustenabile și vor produce depășirea deficitului bugetar.

USR vrea să facă popcornul, biscuiţii şi supele la plic mai sănătoase

USR vrea să facă popcornul, biscuiţi şi supele la plic mai sănătoase
Operatorii din sectorul alimentar ar putea fi obligaţi ca limiteze conţinutul de acizi graşi trans-nesaturaţi (AGTN) la 2 grame/100 de grame de ulei sau de grăsime din conţinutul acestora şi să eticheteze produsele care conţin AGTN, potrivit unui proiect de lege depus de un senator USR.