monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

OPINIE - Dreptul la școală sau obligația de a merge la o anumită școală?

Părinți, dați în judecată Primăria și Inspectoratul Școlar. E dreptul vostru să vă înscrieți copilul la orice școală doriți. Constituția vă dă dreptul să alegeți școala pentru copilul vostru potrivit propriilor convingeri. Iar dacă cineva vă împiedică, face un abuz.

Cardul de sănătate ar putea fi desfiinţat şi înlocuit de noul buletin

Cardul de sănătate ar urma să fie eliminat după emiterea Cărţilor de Identitate Electronice. FOTO olttv.ro
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) supune dezbaterii publice un proiect de lege privind cartea electronică de identitate (CEI), care va permite autentificarea online pentru a beneficia de diverse servicii electronice şi ar asigura şi funcţionalitatea cardului de sănătate, care şi-ar înceta valabilitatea, transmite Agerpres.

ANALIZĂ Populismul împinge leul în ape tot mai tulburi

Politicile populiste ale Executivului PSD-ALDE, criticate deschis de oficialii BNR sau FMI, dar și evenimentele economice sau politice externe, își pun amprenta asupra evoluției leului, care se scufundă rapid spre cota 4,6.

Zăpada mieilor a acoperit Clujul

Duminică dimineaţă clujenii au avut o surpriză când au ieşit din case sau au privit pe ferestre. Afară a început să ningă ca în plină iarnă, cu toate că suntem deja la jumătatea lunii martie.