monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Şefii de la Drumuri vin la Cluj să se întâlnească cu Boc pentru centura metropolitană

sursa foto Asociatia Pro Infrastructura
Emil Boc a anunţat că Primăria Cluj-Napoca va plăti 4-5 milioane de euro pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru centura metropolitană. Potrivit lui Boc, având acest studiu, nimic nu va mai împiedica Ministerul Transporturilor să realizeze, până în 2023, această centură. Luni, directorul Companiei de Drumuri ajunge la Cluj.

Zumba pentru copiii dependenți de dializă

Momente emoționante, energie pură și zâmbete. Asociația pentru Solidaritate și Empatie “Delia Grădinaru” a organizat un eveniment caritabil pentru copiii care suferă de boli cronice de rinichi.

Classic Junior Festival: muzică clasică pe înțelesul elevilor

In perioada 24.11 – 15.12, Clujul găzduiaste Clasic Junior Festival, un proiect de educatie culturala menit să prezinte muzica clasică într-o manieră interactivă și accesibilă celor mici, să stârnească interesul pentru instrumentele muzicale, dar și să promoveze aceasta modalitate de petrecere a timpului liber.

Cod galben de ceață în Cluj în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineața, două atenționări nowcasting Cod galben de ceață, valabile în șapte județe din centrul și vestul țării, în următoarele ore.