monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Hans Klemm, acuzaţii grave la adresa Rusiei

Hans Klemm, acuzaţii grave la adresa Rusiei

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat miercuri, la dezbaterea "Preparing for the 21st century threats / Pregătire pentru provocările secolului 21" organizată la Cluj, că Federația Rusă a dus campanii de dezinformare pentru a crea confuzie și dezbinare între aliații NATO.

ANALIZĂ. Euro a ajuns la minimul ultimelor trei săptămâni

Leul s-a apreciat în raport cu euro, în contrast cu tendinţa regională, cursul atingând minimul ultimelor trei săptămani. Operațiunea de tip repo efectuată luni de BNR, și-a făcut efectul ieri, după ce banii au intrat în conturile băncilor care s-au împrumutat.
Neurologul Sanda Patrichi: “Pacientul care are o gândire proactivă va recupera mai mult decât cel pasiv, după un accident cerebral”

INTERVIU Neurologul Sanda Patrichi: “Pacientul care are o gândire proactivă va recupera mai mult decât cel pasiv, după un accident cerebral”

Cifrele la nivel naţional arată că 39 la sută dintre pacienţii care vor să se trateze la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj sunt din alte judeţe. Managerul acestui spital, dr. Sanda Patrichi, medic primar neurolog, subliniază cât este de importantă şi necesară recuperarea unui pacient după un accident cerebral, din perspectiva redării lui familiei şi societăţii.

Unde nu-s chioşcuri, vai de ziare!

Sursă foto: Bianca Tămaș
Clujenii citesc presa, vor ştiri şi reportaje "pe hârtie", dar numărul chioşcurilor este în continuă scădere. Manageri proşti sau doar rău intenționați au falimentat încet, dar sigur, rețelele de difuzare de presă. Şi, totuşi, clujenii citesc ziare...
sursă foto: u-bt.ro

U-BT joacă ultimul meci al grupei E

U-Banca Transilvania va juca azi, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă cu Lukoil Academic Sofia ultimul meci al grupei E a FIBA Europe Cup.

Ce înseamnă zilele de doliu naţional

sursa foto digi24.ro
Guvernul va aproba în ședința de miercuri o hotărâre privind stabilirea a trei zile de doliu național pentru decesul Regelui Mihai I, în 14, 15 și 16 decembrie.