monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Şapte ambasade ale ţărilor UE în România transmit un mesaj comun partidelor aflate de guvernare: Evitaţi orice acţiune care ar putea duce la slăbirea independenţei justiţiei

sursa foto stirile protv
Ambasadele Belgiei, Danemarcei, Finlandei, Franţei, Germaniei, Olandei şi Suediei solicită, într-un comunicat, ca factorii implicaţi în proiectul de reformă a justiţiei să evite orice acţiune care ar putea duce la slăbirea independenţei sistemului judiciar şi să ceară avizul Comisiei de la Veneţia.

Euro a crescut cu aproape un ban

Leul a reușit să se mențină sub pragul de 4,63 lei doar timp de trei ședințe consecutive, media euro revenind ieri peste acest nivel, în contrast cu evoluția stabilă a celorlalte monede din regiune.

Vasile Dâncu, audiat la DNA în dosarul Belina

Fostul vicepremier și ministru al Dezvoltării Vasile Dâncu a ajuns joi la Direcția Națională Anticorupție. El a fost audiat în calitate de martor în dosarul Belina.

Clujeanca Ilinca Băcilă, în juriul Eurovision România 2018

Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă sunt juraţii care vor alege, la această ediţie a Selecţiei Naţionale, semifinaliştii Eurovision Romania. Pe cei cinci artişti îi leagă experienţa participării la cel mai mare concurs muzical din lume. Tot ei vor juriza şi semifinalele, urmând să aleagă 15 piese pentru marea finală.
sursă foto: gps.ro

OFICIAL! Morutan a semnat cu FCSB

Morutan a semnat cu Steaua, Becali a platit 700.000 de euro pentru 80% din drepturile jucătorului care va rămâne la Botoșani până în vară.

Mii de petarde și artificii confiscate de polițiști

Un bărdat din Turda a fost prins încercând să vândă 460 de bucăți de petarde. Polițiștii i-au verificat mașina și au mai găsit acolo peste 60.000 de bucăți de articole pirotehnice.

Bun și bine, și la anul (P)

Se apropie cea mai frumoasă sărbătoare, e aproape sfârșitul anului. A sosit din nou momentul să evaluăm anul și să fim recunoscători pentru faptul că suntem din nou împreună.

La întâlnire cu Primarul (P)

Visul din timpul studenţiei era să mă întâlnesc cu primarul Clujului, dar o întâmplare în Cartierul Mărăşti avea să schimbe tot