monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dosarul Gazeta. Achitare pe toată linia după 10 ani

Judecata în dosarul ”Gazeta” s-a încheiat! După 10 ani în care dosarul a fost anchetat, Curtea de Apel Galați a decis achitarea tuturor inculpaților. Soluția este definitivă și irevocabilă.

Euro crește, dolarul scade

Leul s-a decuplat, din nou, de evoluția altor monede din regiune și a revenit pe depreciere față de euro, dar s-a întărit comparativ cu dolarul.

Antreprenoriat la feminin | Mariana Rădulescu, One Way: „Ca manager, trebuie să fii un bun psiholog și un bun trainer” (P)

Mariana Radulescu
Clujul, al doilea pol de dezvoltare economică și socială din România după capitală, este unul dintre locurile care pot exemplifica modelul „cercului virtuos”. Adică, tradus în termeni populari – „celui ce are i se va da”, în opoziție cu „cercul vicios”, în care „celui lipsit i se va lua”. Modelul demonstrează cum efervescența antreprenorială dă naștere unor noi și noi nevoi de servicii, astfel că noi oportunități apar pe piața bunurilor și servicii.

Ungureanu (USR), despre percheziţiile DIICOT de la Cluj-Napoca: Am sesizat în martie că există o deturnare de fonduri din programul de transplant

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, referindu-se la percheziţiile DIICOT care se desfăşoară la Cluj-Napoca, că, ''în contextul în care se distruge justiţia, practic sunt ultimele zile în care procurorii pot să-şi facă treaba'', reamintind că a sesizat încă din luna martie Ministerul Sănătăţii şi Direcţia de Combatere a Criminalităţii.

27, 28 şi 29 decembrie NU vor fi zile libere!

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, pe Facebook, că 27, 28 şi 29 decembrie nu vor fi zile libere, precizând că ministerul nu a elaborat vreo hotărâre în acest sens şi că zilele acestea sunt importante pentru ordonatorii de credite, care trebuie să închidă anul bugetar.