monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Apropierea Crăciunului aduce aprecierea leului

Creșterea ofertei de valută din partea companiilor care se pregătesc să achite taxele și impozitele la buget cât și bonusurile angajaților, la care se adaugă reducerea aversiunii față de risc, a permis leului să se aprecieze față de euro.

65 de jurnaliști au fost uciși în întreaga lume în anul 2017

sursă foto: http://www.ox.ac.uk
Şaizeci şi cinci de jurnalişti au fost ucişi în lume în 2017, dintre care cincizeci profesionişti, şapte "jurnalişti-cetăţeni" (bloggeri) şi opt "colaboratori mass-media", potrivit bilanţului anual publicat marţi de Reporteri fără Frontiere (RSF) şi citat de agenţia France Presse.

Noi detalii despre cazul cățelușei împușcate. Proprietarul ar fi unul dintre vânători

Sursă foto: someseanul.ro
Duminică după-masa, rețelele de socializare „s-au aprins” după ce o filmare cu o cățelușă care a fost împușcată în timpul unei partide de vânătoare a fost distribuită. În urma unei investigații demarată de Direcția Sanitar-Veterinară din Cluj, s-a aflat că proprietarul câinelui era de fapt chiar unul dintre vânători.

Vom avea zăpadă de Crăciun? Ce spun meteorologii

Vremea se răceşte și vor fi ploi, vânt puternic, iar mai ales în sudul ţării, lapovită si ninsoare. Şi temperaturile vor scădea, dar, cu toate acestea, sunt şanse ca de Crăciun să nu avem parte de zăpadă.

“Afaceri” de sezon. Zeci de brazi, confiscați de polițiști

Zeci de pomi de Crăciun au fost consficați de poliţişti clujeni într-o acțiune mai amplă desfășurată pe întreg județul. De frica controalelor, un comerciant din Piața Mărăști a abandonat peste 20 de brazi pe trotuar și s-a făcut nevăzut.

Expediţie la capătul lumii. Zsolt Torok şi Vlad Căpuşan, spre Patagonia

Vlad Capusan
Alpiniștii români care au cucerit un vârf sălbatic din Himalaya se pregătesc de o nouă premieră. Arădeanul Zsolt Torok și clujeanul Vlad Căpușan vor să fie primii români care ajung pe vârful Cerro Torre din Argentina, un vârf extrem de dificil, aflat la peste 3.100 de metri altitudine.