monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

PROTEST MASIV. Peste 3.000 de clujeni au ieșit în stradă

Peste 3.000 de persoane protestează, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, câteva persoane aducând un vas de toaletă vopsit în roşu. Oamenii au spus că vasul reprezintă ”un omagiu pentru PSD” şi l-au dus în faţa sediului PSD.

Preotul Necula: “Nu sunt dezamăgit de politicieni, că nu m-am amăgit niciodată”

România are nevoie în 2018 de un an înţelept "mai mult decât orice", susţine preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului. Constantin Necula spune că nu este dezamăgit de politicieni, pentru că nu s-a amăgit niciodată, dar este trist pentru că poporul român a depăşit starea de tranziţie, îndată după ianuarie 1990, şi nu a reuşit să fie mai bun ca atunci.

Mirabela Dauer și Monica Anghel vin la Târgul de Crăciun

Colinde, seară maramureșeană, piese de teatru, Corul Bisericilor Greco-Catolice, dar și concerte susținute de cele mai frumoase voci feminine ale muzicii pop românești, Mirabela Dauer și Monica Anghel. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatorii Târgului de Crăciun pentru clujenii care aleg să își petreacă serile în Piața Unirii.

Meteorologii emit o nouă informare: Ninsori la munte, precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului. Răcirea vremii va continua, iar minimele vor deveni negative în toată ţara

Meteorologii au transmis o informare de ninsori în zonele de munte, precipitaţii mixte în sud şi est şi intensificări ale vântului în est şi sud-est, valabilă de duminică după amiază până luni la ora 15.00. Răcirea vremii va continua, iar minimele vor deveni negative în toată ţara.

Euro pregătește viitoarele creșteri

în perioada analizată raportul euro/leu a avut un parcurs liniștit, în condițiile în care vânzările de valută au crescut, companiile profitând de cursul mai ridicat pentru a obține banii necesari pentru a putea plăți taxele și impozitele la bugetul de stat sau bonusurile de final de an pentru angajați.

Percheziții în Cluj, Bucureşti şi alte trei judeţe, într-un dosar de contrabandă

În ultima săptămână, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Poliției Române au efectuat 87 de percheziții și au pus în aplicare 55 de mandate de aducere. Față de 31 persoane au fost dispuse măsuri preventive, iar valoarea măsurilor asigurătorii este de aproape 7.000.000 de lei.

Încep ploile şi ninsorile

Meteorologii anunţă câteva zile friguroase. Va ploua pe arii extinse, în cea mai mare parte a ţării, iar pe alocuri chiar va ninge, potrivit informaţiilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Trafic îngreunat din cauza ceţii, în judeţul Cluj

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier. În judeţul Cluj, traficul rurier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii.