monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Circa 99.000 de autoturisme înmatriculate în primele 11 luni ale anului în România și de 5 ori mai multe mașini rulate

Circa 99.000 de autoturisme noi au fost înmatriculate în primele 11 luni ale anului în România, în creştere cu 14,64% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, în timp ce numărul înregistrărilor de maşini second hand a ajuns la 474.487 de unităţi, echivalentul unui salt de peste 71% raportat la intervalul de referinţă, reiese din statistica Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), consultată de AGERPRES.

Ping-pong cu epurarea levigatului de la Pata Rât. În cât timp staţia de osmoză adusă de CJ Cluj va fi INUNDATĂ de zeama toxică?

După ce a declarat că nu va mai fi adusă o staţie cu osmoză inversă pentru tratarea levigatului la Pata Rât, preşedintele Consiliul Județean Cluj, Alin Tişe, s-a răzgândit. Activiştii de mediu atrag, însă, atenţia că stația de osmoză inversă va fi tot timpul inundată de lacul de levigat care are un debit considerabil.

Euro nu a reacționat încă la explozia inflației

Încetinirea ritmului de creștere a indicilor ROBOR a adus o doză de calm și pentru leu, care a cunoscut ieri a opta ședința consecutivă în care cursul euro a început cu 4,63, ignorând astfel majorarea explozivă a prețurilor de consum din noiembrie.

USR Cluj, mesaj pentru votanţii UDMR privind legile justiţiei

Liderul USR Cluj şi vicepreşedinte al Uniunii la nivel naţional, Elek Levente le transmite votanţilor UDMR că este timpul ca aceştia să le atragă atenţia parlamentarilor care îi reprezintă că nu vorbesc în numele lor atunci “când schilodesc şi când încearcă să pună justiţia sub control politic” şi să nu voteze alături de PSD.