monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

OFICIAL. Din IANUARIE 2018, tarifele parcărilor în centrul Clujului CRESC

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Cluj-Napoca a decis să majoreze tarifele de parcare în centrul oraşului. De asemenea, maşina nu va putea staţiona în parcările din zona centrală în zona parcometrelor mai mult de 2 ore. În prezent, este opţiunea de plată pe 3 ore.

Colegiul Medicilor cere adoptarea rapidă a legii vaccinării

Colegiul Medicilor cere adoptarea rapidă a legii vaccinării
Colegiul Medicilor din România a trimis o adresă Camerei Deputaților prin care solicită adoptarea cât mai curând a legii privind vaccinarea, imunizarea reprezentând măsura profilactică cu cel mai mare succes din istoria medicinii, cu impact major în sănătatea publică prin prevenirea bolilor infecțioase grave, a complicațiilor sau a deceselor produse de acestea.

Handbal: ”U” Cluj are programul încărcat cu amicale

Echipa de handbal feminin, Universitatea Cluj va susține în această perioadă diverse amicale cu formații importante precum CS Măgura Cisnădie, ASC Corona 2010 Brașov, CSM Bistrița și CS Minaur Baia Mare.

DEZASTRU pentru AUTOSTRĂZILE care trebuiau inaugurate în 2018. AU FOST LĂSATE FĂRĂ FINANȚARE

sursa foto Asociatia Pro Infrastructura
Asociația Pro Infrastructură avertizează că bugetul la Transporturi pentru anul 2018 conține alocări insuficiente în special pentru marile proiecte de autostrăzi aflate în construcție și care au termen de finalizare, culmea, chiar anul viitor: A3, Autostrada A1 Lugoj - Deva, Autostrada A10 Sebeș - Turda. "Este doar o mostră din DEZASTRUL preconizat pentru anul 2018. Public, decidenții politici declară fălos că va curge lapte și miere in 2018, dar în realitate blochează cu bună știință aceste proiecte", scrie API.

Abonamente la Untold la preț special, de sărbători, până pe 15 ianuarie

Datorită interesului extrem de mare manifestat de către fanii UNTOLD pe perioada primelor două runde de vânzare când s-au achiziționat peste 28.000 de abonamente, organizatorii festivalului au hotărât să pună la dispoziția tuturor doritorilor, începând cu luna decembrie, o nouă tranșă de abonamente la un preț special.

Apusul monarhiilor la răsăritul Europei

sursă foto: Mediafax
În anul 1916, din 23 de state (câte număra pe atunci Europa) doar trei erau republici – Franţa, San Marino şi Elveţia; acum, din 49 de state europene doar 10 mai sunt monarhii autentice.