monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ger de crapă pietrele, dar şcolile nu "îngheaţă” la Cluj

Activitatea şcolară este suspendată astăzi în doar două şcoli din judeţ, într-una dintre ele parţial. FOTO ARHIVĂ
Activitatea a doar cinci unităţi de învăţământ din cele peste 200 din judeţul Cluj a fost afectată de gerul cumplit care a cuprins în ultimele zile aproape întreaga ţară, dar şi oraşul din inima Transilvaniei. Trei dintre situaţii au fost remediate şi cursurile continuă normal în restul şcolilor şi grădiniţelor din judeţ. Doctorii spun că o îmbrăcăminte adecvată şi o expunere limitată la frig îi fereşte de riscuri pe elevii din ciclul primar.

Parlamentar sau ales local

Noii deputaţi şi senatori mai au timp până în februarie să se hotărască dacă rămân aleşi locali, judeţeni sau parlamentari.

Euro a scăzut cu 4 bani de la începutul anului

Evoluția calmă a perechii euro/dolar și declarațiile făcute de liderii coaliţiei PSD-ALDE, conform cărora deficitul bugetar nu va depăși pragul de 3%, așa cum o cer tratatele europene, au asigurat leului menținerea pe o pantă apreciativă.

Cluj: Întârzieri şi curse aeriene anulate din cauza vremii

Condiţiile meteorologice din ultimele zile au generat o serie de probleme pentru cursele aeriene operate de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj, însă nu şi luni, când s-a reluat inclusiv cursa de Malaga, reprogramată de două ori.

"La La Land", marele câștigător al Globurilor de Aur

"La La Land" a plecat dansând duminică de la Globurile de Aur cu toate cele șapte premii pentru care primise nominalizări, după o ceremonie marcată de surprize și de un discurs foarte acid al lui Meryl Streep la adresa președintelui ales al SUA, Donald Trump, relatează Reuters.