monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
FOTO Sandor Manases

Victorie pentru U-BT cu Piteştiul

U-Banca Transilvania a învins BCM Piteşti în deplasare, sâmbătă, după ce piteştenii s-au impus în turul campionatului la Sala Polivalentă din Cluj. Este primul joc din campionat şi prima victorie, din 2017, pentru echipa clujeană.
Primul joc al clujenilor din 2016 în Liga 1 va fi acasă cu Steaua

CFR mai are de trecut cinci „finale” până la play-off

CFR Cluj atacă ultimele cinci etape din sezonul regulat al Ligii 1 2016-2017 cu gândul la play-off, iar antrenorul Vasile Miriuţă şi căpitanul Mario Camora consideră fiecare dintre jocurile următoare câte o „finală”. Prima dintre ele, cu Steaua, pe 4 februarie 2017, în Gruia.

Filarmonica Transilvania. Şi clasicii o mai iau razna – VIDEO

Un percuționist rebel, o orchestră care se molipsește rapid și un dirijor care se dă bătut în a mai încerca să-i aducă pe calea (partitura) cea dreaptă. De asta au avut parte clujenii care au luat parte la un concert la Colegiul Academic.

Un clujean acuză că a fost LOVIT şi BRUSCAT de angajaţii Bazei Sportive din Gheorgheni pentru un motiv halucinant – VIDEO

Un clujean susţine că a fost lovit, împins şi bruscat de angajaţii Bazei Sportive din Gheorgheni, după ce nu i s-a permis lui şi prietenilor accesul pe pista de popice. În momentul când a dorit să afle numele angajatului care nu i-a permis accesul, cu toate că, susţine tânărul, regulamentul permite accesul până la 6 persoane pe o pistă, a fost lovit de agentul de pază.
sursa foto digi.ro

Un clujean “l-a concediat” pe Ciorbea

Petiţia clujeanului Tudor Brădăţan, prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strâns în doar câteva zile peste 120.000 de semnături.

Europa, sub un val de frig polar

Continentul european s-a confruntat sâmbătă cu un front atmosferic deosebit de rece care a adus temperaturi polare ce au cauzat moartea a șaptesprezece persoane, în Polonia și Italia.

Ne afectează ochii lumina LED-urilor?

sursa foto digi24.ro
LED-urile, prescurtare din engleză de la cuvintele care înseamnă diode emițătoare de lumină, ne-au invadat viața cotidiană. Sunt considerate mai ecologice și mai economice. Însă lumina albastră pe care o emit ne-ar afecta retina, potrivit unui studiu al Institutului Național francez al Sănătății și Cercetării Medicale (Inserm).