monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Preşdintele CFR-ului crede că echipa poate ieşi din insolvenţă până la finalul campionatului / Saul POP

Anunţul începutului de an în Gruia: „Până în mai, putem ieşi din insolvenţă”

CFR a avansat în discuţiile cu investitori interesaţi de echipă şi sunt şanse mari ca formaţia vişinie să iasă din insolvenţă până la finalul campionatului, a dezvăluit pentru Monitorul de Cluj preşedintele clubului, Iuliu Mureşan. Miza este una uriaşă, conform şefului din Gruia: limitarea restricţiei de a evolua în cupele europene la un singur an, în loc de doi.
FOTO Cristi Bud şi unul din tricourile îmbrăcate de el / Facebook Memorialul

Tricourile lui Bud şi Laslo, licitate la un turneu caritabil

Tricourile de joc purtate de fotbalistul CFR-ului, Cristi Bud, respectiv de handbalista Cristina Laslo de la „U” Cluj, fiecare dintre ele însoțite de câte un autograf, se numără printre articolele unor sportivi români cunoscuţi care vor fi licitate la sfârşitul săptămânii la Zalău, în cadrul turneului caritabil de mini-fotbal „Memorialul Radu Gog” (7-8 ianuarie 2017).

Sociologul Ioan Hosu: “Un guvern după chipul şi asemănarea iniţiatorului Dragnea. Sperăm ca miniştrii să aducă bunăstare şi în ţară, asemenea celei din CV-urile lor”

Liviu Dragnea şi Sorin grindeanu
Guvernul Grindeanu primeşte astăzi undă verde. Noua echipă de miniştri a fost audiată în comisiile de specialitate ale Parlamentului şi urmează să primească un vot în plen. Clujul nu are niciun reprezentant în Executiv, deşi iniţial s-a vehiculat numele Steluţei Cătăniciu. În opinia sociologului clujean Ioan Hosu, noua echipă alcătuită după chipul şi asemănarea iniţiatorului Dragnea nu are niciun reprezentant de la Cluj pentru că aici liderul PSD nu a găsit pe nimeni care să corespundă profilului căutat de el, în ciuda rezultatelor de la alegeri.

Sevil Shhaideh anunţă un proiect de lege care să scape primarii de răspunderea penală

Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fonduri Europene, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Parlament. Aceasta a declarat că trebuie clarificată răspunderea administrativă în primării la nivelul competenţelor şi că există un proiect de lege în aceste sens la Ministerul Dezvoltării.

Programul de guvernare - schimbări ample în justiţie, tăcere privind lupta anticorupţie

sursa foo revisa22.ro
Reașezarea legislaţiei „pe alte baze”, adoptarea de către Parlament a Legii răspunderii magistraţilor, modificarea Legii răspunderii ministeriale, măsuri de termen scurt pentru aerisirea penitenciarelor şi ridicarea MCV, acestea sunt câteva dintre punctele centrale ale capitolului Justiţie pe care Guvernul Grindeanu şi Parlamentul controlat de coaliţia PSD-ALDE vor urmări să le pună în practică.