monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sărăcia din Cluj sau sarcina în rândul adolescentelor, studiu de caz

O echipă de studenţi americani şi români de la Facultatea de Studii Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul UBB au realizat câteva studii asupra unor probleme ale comunităţii din Cluj, cum ar fi sărăcia sau sarcina în rândul adolescentelor, în cadrul unui proiect derulat împreună cu Universitatea din Delaware.

Theresa May va declanșa Brexit-ul la 9 martie

Theresa May Brexit
Șefa guvernului britanic, Theresa May, va declanșa Brexit-ul, ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, la 9 martie, dată ce coincide cu desfășurarea Consiliului European din Malta, a informat marți cotidianul The Times, citat de EFE.

Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj suplimentează gărzile din cauza gripei

Spitalul Clinic de Voli Infecţioase Cluj
Multiplele cazuri de gripă, pneumonii şi infecţii respiratorii din ultima perioadă, au determinat conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj şi CJ Cluj să suplimenteze cu încă o linie de gardă a activităţii acestei unităţi medicale în lunile februarie şi martie.

Ministrul Justiției a decis: nu renunță la grațiere și modificarea codurilor. Concluziile consultării publice

Ministrul Justiției, Florin Iordache, nu demisionează din funcție, în ciuda celor aproape 100.000 de oameni care au protestat contra ordonanțelor privitoare la grațiere și amnistia unor fapte de corupție prin modificarea codurilor penale și în ciuda unor voci puternice din societatea civilă care i-au cerut, la dezbaterea de luni, demisia pentru modul neprofesionist și netransparent prin care a încercat să legifereze în domeniul penal.

Primăvara dă primele semne

Primăvara va da primele semne în următoarele două săptămâni. Temperaturile vor ajunge până la 9 grade Celsius în Transilvania.