monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mai multe fonduri pentru tinerii fără locuri de muncă

Europarlamentarul Victor Negrescu a pledat, la lansarea de la Bruxelles a Coaliţiei Europene pentru Drepturile Tinerilor NEETs - tineri care nu sunt nici angajaţi, nici într-o formă de şcolarizare sau formare, pentru creşterea finanţării programelor destinate tinerilor.

Februarie, în zodia teatrului la Turda

La Teatrul Aureliu Manea se pregătesc spectacolele din acest an și a fost deschis și primul laborator teatral ce îi are în prim plan pe actorii teatrului.

Modernizarea străzilor din Dej, în topul proiectelor realizate pe fonduri europene FOTO

Modernizarea străzilor din Dej, în topul proiectelor realizate pe fonduri europene  strada Nicolae Titulescu
Proiectul de modernizare a 23 de străzi din municipiul Dej, implementat de Primăria localităţii, se află printre primele trei locuri, în clasamentul proiectelor pe fonduri europene realizate în Regiunea de Nord- Vest prin Programul Operaţional Regional 2007- 2013, conform analizei realizate la finalul anului 2016 de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Posibilele derapaje fiscale depreciază leul

Încordarea existentă pe scena politică, provocată de ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea, dar și riscurile apariției unor derapaje fiscale cauzate de promisiunile electorale ale guvernului PSD-ALDE au readus leul pe depreciere, după mai multe ședințe de întărire a acestuia.

UDMR nu cedează: Autonomia Ţinutului Secuiesc, proiect de lege

O iniţiativă legislativă cetăţenească, susţinută public de către Laszlo Tokes, privind declararea autonomiei Ţinutului Secuiesc, a fost publicată în Monitorul Oficial, ea urmând să fie transmisă şi către Parlament, pentru discutare, alături de listele cu cel puţin 100.000 de semnături.

Se elimină taxele pentru eliberarea Apostilei de la Haga

Începând cu data de 1 februarie 2017 se elimină trei taxe pentru eliberarea Apostilei de la Haga, informează Prefectura Cluj. Taxele se numără printre cele 102 eliminate de Guvern la începutul anului.