monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

A patra victorie pentru CFR în Cipru

Sursă foto / Facebook CFR Cluj
CFR Cluj a învins marţi cu 2-1 (2-0 la pauză) echipa poloneză Arka Gdynia, în cel de-al patrulea amical din cantonamentul pe care îl efectuează în Cipru (14-28 ianuarie 2017).

Ce modificări fiscale intră în vigoare de la 1 februarie

Din prima zi a lunii februarie intră în vigoare mai multe modificări fiscale, cum ar fi creşterea impozitării salariilor mari, schimbarea regimului de impozitare a microîntreprinderilor, dar şi eliminarea unor taxe, cum este cea de timbrul de mediu şi taxa radio-tv.

OPINIE Consultarea oamenilor degeaba

În chiar primul comentariu al alegerilor parlamentare din 11 decembrie (făcut la un post de televiziune), am spus un lucru care a stârnit oarecare nedumerire și neîncredere. Am zis atunci că prea marea diferență dintre primul partid (45% din voturi, PSD) și al doilea (20%, PNL) va dezechilibra complet viața politică românească și va fi sursa unor nesfârșite tensiuni.

Alertă cu bombă la mall-ul din Floreşti

FOTO Arhivă / maps.google.ro
O alertă cu bombă a fost anunţată astăzi prin 112 la mall-ul din Floreşti, unde s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţişti şi pirotehnişti. A fost identificat un tânăr de 28 de ani, care ar fi făcut apelul.
Fundaşul Ivo Pinto, care a evoluat cu CFR în Champions League, joacă acum la Norwich City în liga a 2-a engleză. FOTO Facebook

Unde joacă astăzi CFR-iştii „de altădată”

Unii din jucătorii străini care au făcut furori în urmă cu câţiva ani la CFR Cluj, pe când formaţia din Gruia a câştigat trei titluri de campioană şi a evoluat în Liga Campionilor, joacă astăzi în primele divizii sud-americane, în timp ce alţii îşi găsesc locul în divizii secunde ori în campionate din eşalonul doi european.

Autostrada "Bechtel" ÎNGHITE MILIOANE DE EURO în continuare

autostrada transilvania
În prezent, oficialii CNAIR decontează la mijlocul fiecărei luni facturi de milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor de construcţie a autostrăzii Braşov-Cluj-Borş. Cunoscută ca autostrada "Bechtel", aceasta a înghiţit zeci de milioane de euro, deşi nu este gata.

Când şi în ce condiţii poate fi organizat referendumul

Potrivit legii, preşedintele trebuie să consulte Parlamentul care are termen 20 de zile calendaristice să prezinte un punct de vedere asupra referendumului iniţiat de acesta. În cazul în care legislativul nu răspunde, preşedintele poate emite decretul de organizare a referendumului.

30% dintre clujeni, puşi pe tranzacţii imobiliare

După suișurile și coborâșurile consemnate pe parcursul ultimilor ani, interesul românilor pentru încheierea de tranzacții imobiliare este la un nivel ridicat. 1 din 3 locuitori din cele mai mari șase orașe din România sunt interesați să cumpere, vândă sau închirieze o proprietate, potrivit unui studiu imobiliare.ro.