monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

An record pentru aviația românească

O creştere cu circa 20% a numărului de pasageri transportaţi, zeci de rute noi şi o aparentă renaştere a traseelor interne. Cam aşa a arătat anul trecut sectorul aviatic românesc.

UPDATE Protest masiv la Cluj-Napoca. Numărul manifestanţilor a depăşit 5.000 de persoane: "PSD nu uita/ ţara asta nu-i a ta" şi "Ruşine să vă fie, în democraţie hoţii stau la puşcărie"

Manifestanții de la Cluj au adus pancarte cu
Peste 5.000 de persoane s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, la mitingul de protest faţă de proiectele de ordonanţe de urgenţă ale Guvernului care vizează graţierea şi Codul Penal. Manifestanţii, în marea lor majoritate tineri, au pancarte şi scandează lozinci împotriva Guvernului, cerând, totodată, "un CNA funcţional". Ei şi-au arătat nemulţumirea şi faţă de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Cancerul pulmonar, tratat prin congelare la Cluj-Napoca

Tratament modern şi eficient pentru cancerul pulmonar, la Cluj-Napoca. Maladia e depistată şi tratată prin crioterapie, la spitalul Clinic de Pneumoftiziologie. Aparatul de criochirurgie a costat 40.000 de euro şi este primul de acest gen din ţară.

Apetitul pentru risc apreciază leul

Tendinţa de apreciere a leului faţă de euro, care s-a manifestat încă de la începutul anului, a continuat pe fondul unei creşteri a apetitului pentru risc pe pieţele financiare.