monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Opt arestări în ancheta privind atentatul de la Istanbul

Opt persoane au fost reținute și plasate în detenție luni la Istanbul în cadrul anchetei privind atentatul comis în noaptea de Anul Nou și revendicat de Statul Islamic, au relatat agențiile de presă Dogan și Anadolu, preluate de AFP.

Anul politic 2016 - Două rânduri de alegeri și o continuă campanie electorală

În 2016, românii șiau ales repreyentanții în administrația locală și în Legislativ
Anul politic 2016 a debutat sub presiunea protestelor Colectiv care au dus la învestirea unui guvern tehnocrat. 2016 a fost marcat de cele două rânduri de alegeri care au demonstrat evoluția slabă a PNL în ultimul an jumătate, iar la Cluj faptul că locomotiva liberalilor rămâne Emil Boc. Anul s-a încheiat cu desemnarea, din a doua încercare, unui premier social democrat.

Concertele anului 2017

sursa foto stagedoor.fm
Trupa Depeche Mode va concerta pe 23 iulie la Cluj-Napoca, în cadrul turneului European ”Global Spirit Tour”, care va începe în luna mai, la Stockholm.

Se apropie gerul Bobotezei. Termometrele au coborât sub -10 grade la Cluj

sursa foto b365.ro
Anul începe cu o săptămână friguroasă și cu precipitații în Transilvania și în restul țării. Luni dimineață, în jurul orei 8.00, la Cluj-Napoca termometrele indicau -11,4 grade. Vremea va rămâne rece și în zilele următoare, avertizează meteorologii.

Cea mai nouă taxă pe care o vor plăti românii

De la 1 ianuarie 2017 a intrat în vigoare taxa pentru depozitarea deşeurilor la groapa de gunoi, în valoare de 80 de lei/tonă, a anunţat ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer.