monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Dr. Dan Lazăr

INTERVIU Cum ne protejăm pielea de frigul care a pus stăpânire pe România

Pielea uscată este deseori o problemă temporară, care apare doar iarna. Cum în ultima perioadă gerul a pus stăpânire pe toată România, am cerut sfatul specialiştilor în privinţa protecţiei. Dr. Dan Lazăr, unul dintre cei mai tineri medici dermatologi din Cluj (medic specialist dermatovenerolog) atrage atenţia că în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe cazuri de dermatită atopică sau xeroză cutanată (piele uscată) decât de obicei.

S-a aprobat programul „Prima chirie”

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că Executivul a aprobat, în ședința de miercuri, printr-o ordonanță de urgență, programul „Prima chirie” - măsură asumată în programul de guvernare, informează Agerpres.

Infractor deosebit de periculos, prins la Cluj

Un bărbat căutat de autorităţile din Portugalia pentru că ar fi sechestrat, violat şi omorât o adolescentă de 17 ani, fiica iubitei sale, a fost prins de poliţişti la Cluj-Napoca, unde lucra în construcţii.

O nouă zi liberă în Ianuarie

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că în şedinţa de Guvern de miercuri se vor dezbate actele normative înscrise pe ordinea de zi, printre care se află OUG privind elemente legate de construcţia bugetară, precum şi o HG prin care să fie declarată liberă ziua de 23 ianuarie.

Vremea va deveni DEOSEBIT DE RECE în Transilvania!

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă în noaptea de miercuri spre joi (18/19 ianuarie) mai ales în regiunile nordice, nord-estice și centrale, iar în nopțile următoare, până la sfârșitul săptămânii, gerul se va extinde în cea mai mare parte a țării, potrivit meteorologilor.

Cum te pot recruta angajatorii pe Facebook

Procesele clasice de recrutare sunt înlocuite cu cele sociale, punându-se accent pe mediul online, Social Media şi pe interviurile informale, potrivit Smartree, unul dintre liderii din România pe piaţa de externalizare a proceselor de HR. De asemenea, conform companiei, recrutarea se desfăşoară diferit de la companie la companie, în funcţie de foarte multe aspecte, scrie Business Magazin.

Virgil Măgureanu, la Parchetul General

Fostul director al SRI Virgil Măgureanu s-a prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari în dosarul "Mineriada", în care este acuzat de infracțiuni contra umanității.