monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

POZA ZILEI Yoga pe lacul Chios la -13 grade

Foto Ovidiu Cornea
Doi tineri, un el şi o ea, au profitat de suprafaţa îngheţată a lacului Chios, marţi la orele prânzului, pentru a se destinde prin câteva exerciţii de Yoga.

Cu ochii pe Putere, dar după Congres. Liberalii vor guvern din umbră.

Propunerea vicepreședintelui PNL Ovidiu Raețchi de a se forma un guvern din umbră a fost catalogată drept prematură de unii colegi din partid. În acelaşi timp, analiştii politici şi sociologii clujeni atrag atenţia că lansarea unei astfel de idei nu îşi are rostul înaintea congresului PNL, care oricum va aduce o conducere nouă.

Clujul, printre destinaţiile interne cele mai cerute de turiştii români în 2017

Cererea de bilete pentru Cluj-Napoca va creşte în 2017, în special datorită companiilor low-cost care vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu, cele mai dorite destinaţii externe rămânând Londra, Roma şi Paris, potrivit datelor prezentate de o agenţie online de turism din România.

Euro a coborât sub 4,50

Leul și-a continuat evoluția apreciativă față de principalele valute, proces care a debutat după instalarea guvernului Grindeanu și care a urmat tendinţa regională din ultima perioadă, de consolidare a monedelor de la marginea zonei euro.

Cinemateca TIFF în ianuarie: premiera de gală „Fixeur” şi „Jackie” / VIDEO

Cinemateca TIFF continuă în 2017, iar sezonul de filme se deschide pe 12 ianuarie, la Cinema Victoria din Cluj, cu “Jackie“, drama pentru care Natalie Portman a fost nominalizată la Globul de Aur, urmată de una dintre cele mai așteptate producții românești ale începutului de an, “Fixeur”, în prezența echipei.

Proiectul „La cinema devin cineva”, la a treia ediţie

A debutat cea de-a treia ediție a proiectului educațional „La cinema devin cineva” organizat de Asociația Culturală „Art-Cord” împreună cu Asociația „Victoria Film”. 400 de elevi din 11 școli clujene vor urmări 9 filme atent selecționate de psihologi și psihopedagogi școlari.