monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Locurile din Cluj unice în Europa și în lume pe care trebuie să le vizitezi

O treime din plantele din România se găsesc la Cheile Turzii, iar cea mai mare pasăre răpitoare din țară își face veacul prin zonă.
Câți dintre clujeni au aflat de fluturii unici în întreaga lume care-și „dau întâlnire” numai la ieșirea din oraș? Dar de usturoiul adus de tătari în Cheile Turzii, care se mai găsește în zona de graniță între Kazahstan, Siberia, Mongolia și China? Ei bine, știu străinii mai bine!

Leul a început septembrie cu o ușoară scădere

Prima ședință din septembrie a pieței valutare a fost ușor negativă pentru leu, acesta depreciindu-se față de euro și dolar dar întărindu-se față de francul elvețian.

400.000 de ţigări, confiscate de la un ucrainean - VIDEO

Poliţiştii l-au prins în flagrant pe un bărbat de 44 de ani din Ucraina, care transporta ţigări de contrabandă. Aproape 400.000 de ţigarete, în valoare de circa 200.000 de lei, au fost confiscate.

Turkish Airlines a lansat ruta Cluj-Istanbul - FOTO

După Bucureşti şi Constanţa, Turkish Airlines – care a fost desemnată pentru al şaselea an consecutiv drept “Cea mai bună companie aeriană din Europa” – a lansat cel de-al treilea zbor către România pe ruta Cluj-Istanbul. Primii pasageri veniţi din Istanbul cu compania Turkish Airlines au ajuns pe Aeroportul din Cluj-Napoca joi în jurul orei 11.00.

Profesor din Cluj, decorat de președintele țării

Profesori de limba și literatura română au fost decorați miercuri, la Palatul Cotroceni, de președintele Klaus Iohannis, care le-a mulțumit acestora pentru contribuția avută la formarea tinerilor.