monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ploaia a făcut DIN NOU ravagii la Cluj - GALERIE FOTO

Sursa foto: facebook.com/Motor069
Ploaia de câteva minute a făcut din nou ravagii la Cluj. Pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe cazuri în care ploaia a provocat daune. Crengi, copaci rupți, beciuri inundate canalizarea n-a făcut față în unele zone și chiar un accident rutier grav, sunt doar câteva din efectele pe care ploaia le-a avut.

Noutăţi în sistemul sanitar din 1 august: Salarii mai mari, gărzi plătite şi considerate vechime în muncă, mai multe analize şi investigaţii gratuite

Peste 160.000 de angajaţi din sistemul sanitar vor beneficia din 1 august de majorări salariale, medicii care fac gărzi suplimentare vor primi sporuri între 25 şi 100 la sută, iar serviciile medicale gratuite pentru pacienţi vor creşte, mai ales în stomatologie şi imagistică, prin aplicarea noului Contract Cadru privind acordarea asistenţei medicale în sistemul de asigurări sociale de sănătate pentru 2016-2017.

ANALIZĂ Euro şi dolarul scad la început de august

Dorinţa investitorilor de a realiza plasamente în active cu randamente cât mai mari, după ce economia americană a încetinit sever în al doilea trimestru, motiv pentru Fed de a nu majora dobânda sa cheie, a asigurat leului culoarul necesar pentru a se aprecia faţă de euro şi dolar.

Măsuri sporite de siguranţă la UNTOLD 2016

Ultimele atacuri teroriste din Europa au determinat autorităţile de forţă din România să scoată în stradă pentru festivalul UNTOLD sute de angajaţi. Peste 600 de politiști, 400 de jandarmi, dar și 125 de polițisti locali vor asigura siguranța Festivalul UNTOLD. În plus vor exista și 500 de agenți de securitate privați care vor activa în perimetrul evenimentului.

OPINIE Fenomen(al)ul SOV

„Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaş de jurnalişti, moderatori şi comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane”; „Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăţia să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane (…), devenind astfel nişte false călăuze pentru o masă uriaşă, îndobitocită şi dornică de sânge.”.

Foştii parlamentari primesc pensii speciale începând cu 1 august

Sute de foşti parlamentari îşi vor încasa pensiile speciale începând din 1 august, o astfel de pensie ajungând la aproximativ 1.550 de lei pentru un mandat încheiat, 3.100 de lei pentru cei cu două mandate şi 4.600 de lei pentru cei cu trei.