monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

START Electric Castle! Miercuri este ziua zero - GALERIE FOTO

Electric Castle, ziua zero
Pentru prima dată, Electric Castle are şi ziua zero, cu concerte ale unor trupe precum Viţa de Vie, Rodion G.A. Miercuri seara are loc ziua zero la Electric Castle. Sunt programate concerte doar pe două scene din cele opt. Acesta a fost doar un preview la ceea ce urmează în intervalul 14-17 iulie.

Electric Castle: Murmurul dinaintea „furtunii” - GALERIE FOTO

Ovidiu Secară a venit pregătit pentru cinci zile să lucreze cot la cot cu angajaţii săi.
Forfotă mare la Bonţida cu câteva ore înaintea deschiderii festivalului Electric Castle. Comercianţii puneau berea la rece, organizatorii aranjau ultimele detalii, iar tinerii veniţi de la sute de kilometri s-au aşezat pe şezlonguri la intrare.

Mergi la Electric Castle? Bucură-te de promoțiile special dedicate pasionaților de muzică din magazinele Iulius Mall Cluj (P)

Știm că ești fan muzică, dar și shopping, așa că te invităm la cumpărături în Iulius Mall Cluj, unde vei fi întâmpinat cu oferte special dedicate ție și prietenilor tăi. Intră pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj și descoperă ce promoții speciale am pregătit pentru cei care se distrează la Electric Castle.

Canicula a pus stăpânire pe Cluj

Canicula a pus stăpânire pe Cluj
Ca urmare a temperaturilor foarte ridicate, au fost amenajate puncte de prim ajutor în farmacii şi corturi cu apă potabilă în oraş.Clujul se află sub atenţionare cod galben de caniculă şi instabilitate atmosferică până vineri, 15 iulie. Este recomandat să ne hidratăm corespunzător, iar persoanele vârstnice, copiii şi cei cu boli cronice să evite să se deplaseze în oraş în intervalul orar 11.00 – 18.00.

Înghițirea UNPR de către PMP, nicio pagubă la Cluj

Pentru scena politică de la Cluj, și mai ales pentru electoratul clujean, fuziunea prin absorbție dintre UNPR și PMP nu înseamnă mare lucru, subliniază analiștii politici, atâta timp cât cele două partide nu s-au remarcat decât prin liderii săi. La Cluj, discuțiile privind fuziunea vor continua în următoarele săptămâni, însă reprezentanții UNPR nu sunt foarte încântați.

Emil Buiga, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali Cluj : Cine nu are bacalaureatul nu are ce căuta într-o şcoală postliceală sanitară

Emil Buiga
Emil Buiga este, de 15 ani, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali (OAMGMAM) Cluj şi vicepreşedinte al Ordinului la nivel naţional. Cunoaşte foarte bine problemele asistenţilor medicali şi în unele situaţii pare că se luptă cu morile de vânt. Asistent medical cu vechime, Emil Buiga a reuşit să realizeze împreună cu alţi colegi din ţară o lege a asistentului medical, a pus bazele Ordinului care este pentru asistenţi ceea ce este Colegiul Medicilor pentru medici.

Donează sânge la Caravana mobilă și mergi gratis la UNTOLD

Caravana mobilă BLOOD NETWORK se oprește în perioada 15 iulie-17 iulie în Piața Unirii din centrul orașului Cluj-Napoca. Cei care doresc să doneze sânge o pot face la sfârșitul acestei săptămâni, adică vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 9.00.

ANM: Caniculă în Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că în intervalul 12, 13 şi 14 iulie vremea călduroasă va persista în toată ţara.