monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Moţii iau atitudine: Criminalii altor neamuri au statui, iar legea prin care Avram Iancu este declarat erou național zace din 2012

Iniţiatorii legii declarării lui Avram Iancu erou al națiunii române au trimis o scrisoare deschisă Guvernului României prin care au cerut guvernanţilor să promulge această lege, arătând că nu s-a făcut niciun demers în acest sens din 2012. “Pe cine supără atât de tare Avram Iancu al nostru, de tot zăboviți cu supunerea proiectului de lege votului în Camera Deputaților?”, se arată în scrisoare.

COMUNICAT DE INTERES PUBLIC

Noi facilităţi fiscale aprobate prin O.U.G. nr.32/2016 pentru completarea Legii nr.227/ 2015 privind Codul Fiscal si a Legii nr.70/2015 în ce priveşte operaţiunile de încasări în numerar

APIA Cluj, moşia politicienilor

Gheorghe Vuşcan, Daniel Constantin şi Adrian Zaharia la inaugrarea APIA Mociu
“Specialiştii” angajaţi de actualul director Adrian Zaharia la APIA Cluj nu ştiu diferenţa între teren arabil şi teren agricol, la secretariat erau angajate patru PFA-uri, iar subprefectul susţinut de PSD Dan Codrean a fost angajat să stea.

Raport EFOR- Alegerile locale 2016: între schimbare și stagnare

Expert Forum a lansat zilele trecute raportul de monitorizare a alegerilor locale din 2016. Acesta cuprinde informații referitoare la cadrul legislativ, probleme practice legate de organizarea alegerilor, precum și recomandări privitoare la aspecte tehnice și decizii politice.