monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tişe, mai darnic decât Seplecan

Nu de puţine ori Boc declara că îşi doreşte o administrare comună a Cluj Arena (în contul datoriilor pe care societatea care administrează stadionul o are către bugetul local) şi a Sălii Polivalente şi tot de atâtea ori a fost refuzat de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mihai Seplecan. Acum, speranţele lui Boc par să aibă şanse dacă colegul său de partid Alin Tişe va prelua şefia CJ Cluj.

"Duşi cu pluta" pe Someş

Clujenii vor putea trece Someșul cu pluta, își vor reîncărca telefoanele la o mini-moară pusă în mișcare de apă și își vor energiza propriile „baterii” în spațiile de relaxare ce vor fi create special pentru a doua ediție Someș Delivery, ce va avea loc în 18-19 iunie.

ALEGERI LOCALE 2016 Horváth Anna (UDMR): Scopul nostru de a deveni de neocolit în Consiliul Local nu s-a putut realiza. Cu cine va bate palma UDMR la Consiliul Judeţean Cluj

Horváth Anna, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, spune că Uniunea nu se grăbeşte să încheie alianţe politice la nivel local şi judeţean şi aşteaptă să vadă ofertele partidelor PNL şi PSD, în timp ce preşedintele UDMR Cluj Csoma Botond spune că “în funcţie de scopuri”, UDMR Cluj va decide cu cineva va încheia alianţe politice.

Ce recorduri a bătut TIFF 2016 la ediţie aniversară

Ediția aniversară a celui mai mare festival de film din România s-a încheiat spectaculos pe 5 iunie, marcând un nou record în istoria sa de 15 ani: cele 248 filme din 64 de țări au adus peste 79.000 de plătitori de bilete în sălile de cinema, cu 9% mai mult față de anul trecut.

UPDATE Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Cluj şi Gruparea de Jandarmi Mobilă, răniți într-un accident de microbuz. A fost deschis un dosar penal

sursa foto evz.ro
Un grav accident rutier a fost provocat marți noaptea, în jurul orei 22,15, după ce șoferul unui microbuz al Jandarmeriei a întors mașina pe DN 3 peste linia dublă continuă, între Constanța și Valu lui Traian, și a fost izbit în plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul său de mers.