monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

BT Securities devine BT Capital Partners

BT Securities devine BT Capital Partners
BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania şi cel mai mare broker de retail din România, devine BT Capital Partners.

ALEGERI LOCALE 2016 PNL şi PSD se luptă pentru conducerea judeţului

PNL şi PSD sunt principalele partide din judeţul Cluj, din punct de vedere al voturilor şi mandatelor de aleşi locali obţinute la alegerile din 5 iunie, iar UDMR este a treia forţă politică din judeţ, care va înclina balanţa puterii spre una dintre cele două formaţiuni.
Doar doi castani din cei tăiați în Piața Avram Iancu erau bolnavi

Doar doi castani din cei tăiați în Piața Avram Iancu erau bolnavi

La jumătatea lunii mai, castanii din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, de pe latura nord-estică a Catedralei Ortodoxe, au fost tăiaţi de Primărie. Reprezentanţii administraţiei locale spun că arborii prezentau pericol de prăbuşire. Sursele Monitorul de Cluj spun că doar doi arbori au fost bolnavi.

Studenţii sunt nemulţumiţi de măsurile pentru combaterea fenomenului plagiatului

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) transmite, marţi, că este dezamăgită de modul în care Parlamentul României şi mai multe universităţi tratează subiectul studiilor doctorale şi a plagiatelor din domeniu şi subliniază că este nevoie de măsuri şi reacţii ferme.

Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan, urmăriți penal de DIICOT sub control judiciar

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au dispus marți punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva lui Arpad Paszkany, acționar majoritar la Clubul CFR 1907 Cluj, și Iuliu Mureșan, președintele clubului, pentru constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare cu consecințe deosebit de grave, evaziune fiscală și spălare de bani, toate în formă continuată.

Primăriţa din Chinteni, Lucia Suciu (PSD), dansează pe manele în faţa casei contracandidatei sale. Reacţia edilului – VIDEO

Un filmuleţ postat pe o reţea de socializare pare a o înfăţişa pe primăriţa din Chinteni Lucia Suciu (PSD) dansând pe manele în faţa casei contracandidatei sale Maria Manu (PNL). Filmuleţul ar fi fost făcut imediat după aflarea rezultatelor alegerilor. Scorul la Chinteni a fost foarte strâns, Lucia Suciu fiind foarte aproape de a pierde alegerile.

ALEGERI LOCALE 2016 Cum va arăta noul Consiliu Judeţean Cluj şi cine va conduce judeţul. PNL are nevoie de UDMR să-l poată impune pe Tişe preşedinte la judeţ

După validarea voturilor din cele 656 de secţii de votare din judeţul Cluj, pentru Consiliul Judeţean, PNL a obţinut 37,99% din voturi, urmat de PSD, cu 26,60%, şi de UDMR, cu 13,96%. Aceste sunt, de altfel, şi cele trei partide care vor alcătui structura Consiliului Judeţean Cluj în mandatul 2016 – 2020.

ANUNŢ AMÂNARE CONCURS APELE ROMÂNE

,,APELE ROMANE ’’- ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA SOMES TISA, cu sediul în localitatea CLUJ-NAPOCA str. Vanatorului nr.17, judeţul Cluj, anunţă amânarea concursului conform HG 286 pentru ocuparea postului vacant de INGINER BIROU EXPLOATARE –SGA CLUJ.