monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ALEGERI LOCALE 2016 Buzoianu atacă partidele care l-au susţinut după aflarea rezultatului votului

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca Octavian Buzoianu a declarat după aflarea rezultatelor exit-poll-ului realizat de IRES la comanda Digi 24 că este mulţumit de scorul (8,8%) pe care l-a realizat şi de campania pe care a dus-o. El a atacat voalat partidele care l-au susţinut, precizând că scorul obţinut este de fapt "scorul proiectului său" şi nicidecum munca şi relaţiile partidelor.

ALEGERI LOCALE 2016: De ce nu s-au prezentat clujenii la vot?

Clujenii nu s-au înghesuit să-şi aleagă viitorul primar al oraşului. Nici măcar 50% dintre clujeni nu s-au prezentat la urne până la amiază. Monitorul de Cluj a încercat să afle care sunt motivele pentru care românii nu mai dau doi bani pe politică.

PSD Cluj: “Campanie murdară în județul Cluj”

Social democrații clujeni au sesizat Biroul Electoral Județean că în județul Cluj campania electorală continuă. Mai mult, aceștia îi acuză pe adversarii lor politici că fac în continuare o campanie murdară, semnalând două situații în acest sens. În prima sesizare, PSD Cluj atrage atenția că adversarii politici au lipit chiar în ziua votului, stickere cu sigla PSD pe mașinile clujenilor.

ALEGERI LOCALE 2016 Octavian Buzoianu: De la viitorul primar vreau rezultate

Octavian Buzoianu, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca, a votat duminică la ora 11.00 în cartierul Grigorescu, la secția de votare numărul 44, aflată în incinta Institutului de Cercetări în Chimie "Raluca Ripan", de pe strada Fântânele. El a venit însoțit de propriul staff de campanie și de echipe ale partidelor care îl susțin.

ALEGERI LOCALE 2016. Prezenţa la vot la ora 18:30: clujenii nu se înghesuie la vot

Votul pentru alegerea primarilor, consilierilor judeţeni şi locali, într-un singur tur de scrutin, a început, duminică, la ora 7.00, 18.274.891 de români fiind aşteptaţi la urne pentru a-şi exprima opţiunea electorală. Clujul este printre judeţele în care s-a înregistrat cea mai mică prezenţă la vot.

ALEGERI LOCALE 2016: Candidatul PMP la CJ Cluj nu a fost lăsat să-şi facă poze în secţia de votare. Preşedintele secţiei de votare a sunat un funcţionar din Primărie în loc să sune la BEJ pentru rezolvarea situaţiei

Scandal la o secţie de votare din cartierul clujean Grigorescu după ce candidatul PMP la Consiliul Judeţean Cluj Cristian Iusco a fost împiedicat să îşi facă poze în incinta secţiei imediat după ce a votat. Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară susţin că în loc să sune la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) pentru reglementarea situaţiei, preşedintele secţiei de votare l-a sunat pe directorul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Traian Runcan, care ar fi interzis să se facă poze.