monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ALEGERI LOCALE 2016. Ghidul alegătorului. Ce trebuie să ştie cei ce intenţionează să voteze duminică, 5 Iunie

Cetăţenii români care au împlinit sau împlinesc în data de 5 iunie vârsta de 18 ani şi cetăţenii Uniunii Europene care au domiciliul sau reşedinţa în România au dreptul de a-şi alege duminică într-un singur tur primarii şi consilierii locali şi judeţeni. Nu pot alege debilii sau alienaţii mintal puşi sub interdicţie şi persoanele cărora li s-a interzis exercitarea acestui drept, pe durata stabilită prin hotărâre judecătorească definitivă.

Fără prelungiri în Supercupa României

În şedinţa de azi, 4 iunie, a Comitetului Executiv al FRF s-a luat decizia ca Supercupa României să se decidă la penalty-uri în eventualitatea în care scorul va fi egal după expirarea celor 90 de minute regulamentare.

"U" Cluj retrogradează după 16 ani în liga a treia

sursa foto digi24.ro
Universitatea Cluj nu a izbutit un miracol în ultima etapă din play-out și a ajuns în liga a treia, după ce acum un an ardelenii jucau finala Cupei României (0-3 cu Steaua) și retrogradau din primul eșalon.

Cod galben de inundații pe Arieș, în Cluj

Codul portocaliu de inundaţii valabil până sâmbătă la ora ora 24:00 a fost restrâns pentru râurile din bazinele hidrografice: Mureş superior (judeţele Harghita şi Mureş) şi pe Olt (sector Micfalău – Hoghiz) - judeţele Covasna şi Braşov.
protv.ro

A murit Muhammad Ali. Legenda boxului avea 74 de ani

Celebrul pugilist şi filantrop Muhammad Ali a murit într-un spital din Phoenix, unde fusese spitalizat cu o seară în urmă din cauza unor probleme respiratorii, informează site-ul dedicate celebrităţilor TMZ.