monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

EURO 2016: Belgia se vede în finală

sursa foto: twitter.com
Selecționerul Belgiei, Marc Wilmots, ar prefera să joace “cu Franța mai degrabă decât cu Islanda” în cazul în care elevii săi vor reuși să se califice în finala EURO 2016 la fotbal.

Cinci tineri și-o arhivă de artă fără praf

Foto: Saul Pop
În timp ce spațiul din cadrul Expo Transilvania este ocupat de cea mai mare expoziție de artă din țară, undeva în spate, ascuns bine de pereți este așezat un cort alb. O echipă formată din cinci studenți ai Universității de Artă și Design (UAD) și fotografi independenți lucrează la formarea unei arhive online cu fotografii ale creațiilor ieșite din mâinile absolvenților UAD.

Antreprenorii britanici nemulţumiţi de Brexit, atraşi la Cluj

Doi români au lansat pe cont propriu o campanie online prin care doresc să îi atragă pe antreprenorii britanici la Cluj-Napoca, un oraş care s-a afirmat în ultimii ani ca un important centru pentru startup-urile din domeniul tehnologic.

AVIZ DE MEDIU

S.C. SPEDITION S.R.L., în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare, conform H.G. 1076/2004, în vederea obțineri avizului de mediu pentru ,,întocmire PUZ – Exploatare agregate minerale în perimetrul Luna terasă – zona Berc”, situat în jud. Cluj, localitatea Luna, extravilan f.nr., zona Berc.

Premieră pentru România: Bibliotecă inaugurată în incinta Aeroportului Cluj - FOTO

foto Saul Pop
Asociaţia Cluj-Napoca 2021 Capitală Europeană a Culturii a inaugurat în premieră, joi, un spaţiu recreaţional experimental în incinta Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca. Această inaugurare semnifică şi începerea parteneriatului dintre cele două instituţii pentru sprijinirea candidaturii municipiului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.