monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

EXCLUSIV: Angela MERKEL DEMISIONEAZĂ!

Un politician Românaș a pus-o la punct pe cea mai puternică femeie din Europa. Angela Merkel a recunoscut că Buda este mai bărbat decât ea.

Comisia Tehnică din CNATDCU: „Victor Ponta a plagiat”

Fostul premier Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţionale de Atestare a Diplomelor (CNATDCU), urmând ca raportul final să fie supus votului în Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educaţiei pentru agenția Mediafax.

După modelul Boc, Tişe construieşte o rampă temporară de deşeuri. El cere teren de la Apahida şi Feleacu. Revolta primarilor: “Nu am niciun teren de dat”

După modelul Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) care, cu ajutorul Primăriei Cluj, a construit o rampă temporară de gunoi, a venit rândul Consiliului Judeţean să-şi facă propria rampă temporară până la finalizarea Centrului de Deşeuri. Pe această rampă temporară ar urma să-şi depoziteze gunoaiele toate primăriile din judeţul Cluj.

Nou atac terorist în Franța?

Justiția franceză a declanșat o anchetă asupra recentelor amenințări cu moartea la adresa săptămânalului satiric Charlie Hebdo. Ziarul a fost vizat de un atac jihadist la 7 ianuarie 2015, soldat cu 12 morți.

Numărul persoanelor seropozitive a crescut în județul Cluj cu aproape 60%

Foto arhivă
În fiecare an, numărul persoanelor seropozitive este în judeţul Cluj tot mai mare, un studiu realizat pentru perioada 2011-2015 arătând o creştere de 57%, au anunţat miercuri reprezentanţii Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA).

Campionatul Național de Gimnastică se ține la Cluj după 36 de ani

Gimnastica națională se întoarce la Cluj după 36 de ani – aici au mai avut loc edițiile din 1965, 1967, 1969, 1971, 1976, 1979, 1980 – de această dată într-o nouă și modernă sală care, în 2017, va găzdui și ediția jubiliară feminină a Campionatelor Europene (și masculină).

Două tablouri realizate de Adrian Ghenie, vândute cu peste 3 milioane de euro

Două tablouri ale pictorului român Adrian Ghenie au fost vândute, marţi seară, în cadrul licitaţiei de artă contemporană organizată de casa Sotheby’s, la Londra, cu suma totală de 2.530.000 de lire sterline, echivalentul a peste 3 milioane de euro. Ghenie este absolventul Universității de Artă și Design din Cluj.

Masters Darts România, la Iulius Mall Cluj (P)

În aceste zile, Iulius Mall Cluj este punctul de întâlnire al pasionaților de competiții sportive. Până sâmbătă, 2 iulie 2016, la Iulius Mall se desfășoară finala Campionatului Național de Darts.

Regal de Taekwon-do la Cupa Europei de la Cluj-Napoca

Weekend-ul trecut, între 24 şi 26 iunie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost gazda unui eveniment sportiv de anvergură pentru sportul românesc şi european. Este vorba despre dublul eveniment Cupa Europei la Taekwon-do ITF şi Cupa Internaţională de Taekwon-do ITF pentru Copii şi Cadeţi.

Clujul, în topul județelor în care s-a construit după Revoluție

În primul trimestru din 2016, numărul locuințelor construite în România începând cu anul 1990 a depășit pragul de 1 milion de unități. Stocul total de case și apartamente din țară se ridică la 8,9 milioane. Clujul se află în acest domeniu printre orașele fruntașe ale țării în ceea ce privește numărul de locuințe construite după Revoluție.

Doi clujeni la Maratonul Olimpului

Cei doi reprezentanți ai echipei Northfinder la Maratonul Olimpului din Grecia, atleta Mihaela Botezan și alpinistul Vasile Cipcigan au reușit să termine extrem de dificila cursă pe poziții foarte înalte pentru prima lor participare.