monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Alocația pentru familie nu va mai fi condiționată de plata impozitelor

Alocația pentru familie nu va mai fi condiționată de plata impozitelor
Acordarea alocației pentru susținerea familiei, de care beneficiază familiile cu venituri reduse care au copii în întreținere, nu va mai fi condiționată de plata impozitelor și taxelor locale pentru bunurile pe care le dețin în proprietate, a stabilit Guvernul printr-o Ordonanță de Urgență adoptată ieri.

Întocmirea certificatelor de naștere, simplificată

Întocmirea certificatelor de naștere, simplificată
Modalitatea de întocmire a actului de naștere și înregistrarea tardivă a nașterii au fost simplificate, în scopul reducerii numărului de copii neînregistrați în registrele de stare civilă și, implicit, pentru asigurarea accesului minorilor la serviciile de sănătate, asistență socială, educație.

INFORMARE FINALĂ privind implementarea proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”

Compania de Apă Arieş S.A. Turda anunţă finalizarea proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda” - cod SMIS 56438 - Contract de finanţare nr. 9217/16.06.2015 încheiat în baza notei de aprobare nr. 8210/27.05.2015 - demarat de către C.A.A. din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013.

Acțiune demarată la Cluj pentru protejarea puilor de barză

O acţiune de inelare a puilor de barză a fost demarată în Cluj de specialişti de la Universitatea Babeş-Bolyai şi Societatea Ornitologică Română, în încercarea de a afla mai multe informaţii care să ajute la reducerea ratei mari de mortalitate în rândul acestora.

Anunț lucrări dezinsecție pe domeniul public

S.C. Coral Impex S.R.L., în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca va aduce la cunoștință faptul că în perioada 04.07.2016 – 19.07.2016, între orele 22:00-04:30 se vor desfășura lucrări de dezinsecție pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Cod galben de PLOI TORENȚIALE în județul Cluj

Cod galben de PLOI TORENȚIALE în județul Cluj
O mare parte din țară se află sub incidență de cod galben de ploi torențiale, începând de marți dimineața. Șase județe din nordul Moldovei sunt sub avertizare cod portocaliu de vreme rea.

Reguli noi: parcarea pe trotuar, interzisă

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) arată că prin inițiativa proiectului de lege de modificare a Ordonanței 195/2002 se intenționează instituirea regulii interzicerii parcării pe trotuar.