monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Capră neagră împuşcată de braconieri

sursa foto: www.danpavaloiu.ro
Un exemplar de capră neagră aflat în plin sezon de prohibiţie ar fi fost împuşcat duminică, 19 iunie, sub pietrosul Rodnei de un grup de braconieri.

Salina Turda, la prima Conferinta Internationala a Organizatiei Mondiale pentru Turism

In data de 23 iunie 2016, Salina Turda a participat la Conferința Internațională ”Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate” – eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Turism (A.N.T.), în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului (O.M.T.) la Palatul Parlamentului din București.

(P) Trimite colete în Marea Britanie, de oriunde din Cluj, la cele mai avantajoase prețuri, prin oferta specială DPD România

Vrei să trimiți rapid un colet rudelor sau prietenilor din Marea Britanie? Nimic mai simplu! Cheamă un curier DPD România, din orice colț al Clujului, și trimite pachete oriunde în Regatul Unit, la prețuri extrem de avantajoase, prin serviciul DPD Classic International! Grăbește-te, oferta specială lansată de DPD România, cu tarife pornind de la doar 49 de lei, este valabilă până pe 15 iulie 2016!

Bacalaureatul, apă de ploaie comparativ cu perioada interbelică: de ce au fost scoși din programă Balzac, Cicero sau limba greacă

Bacalaureatul, de a cărui complexitate se plâng adolescenții de azi, este apă de ploaie în comparație cu dificultatea și numărul uriaș de examene pe care tinerii trebuiau să le treacă în perioada interbelică. Majoritatea cărților și autorilor studiați atunci nu se mai regăsesc în programa școlară de azi, pentru că ar fi pus reale probleme de înțelegere.