monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

OPINIE: Brexit, înfrângerea perfectă

Când se întâmplă (rar) câte un Brexit, din acesta zguduitor, tututor le trec multe prin cap și toți vor și par a avea dreptate. Bineînțeles că nu toți pot avea dreptate (și nu au), însă e legitim din partea lor să-și pună întrebări, să găsească explicații, să aducă argumente și justificări.

UDMR a obținut montarea de plăcuțe trilingve la intrarea în oraș

UDMR a inclus în protocolul semnat cu PNL montarea de plăcuţe trilingve - română, maghiară, germană - la intrările în localităţile în care cele două formaţiuni au majoritate în consiliul local. Printre acestea se numără și Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Aghireșu.

Descoperiți Câmpia Maghiară de Sud (P)

La doar 60 de kilometri de granița de vest a României, regiunea Câmpia Maghiară de Sud a Ungariei își așteaptă turiștii cu experienţe unice în complexe balneare şi de agreement, băi acoperite sau în aer liber dar și parcuri de aventuri sau festivaluri.

Nouă campanie de colectare DEEE

A șasea acţiune de colectare a deşeurilor electrice din acest an se va desfăşura sâmbătă, 25 iunie 2016 şi va fi organizată de Rosal împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Ce sucuri ne ajută în timpul caniculei

sursa foto: wallsd.com
Anca Alungulesei, expert în nutriţie, recomandă două sucuri naturale presate la rece, ideale pentru vară: sucul de ştevie şi mere şi sucul de morcov, apio şi ghimbir.

Instagram va putea traduce automat orice limbă

Instagram a depăşit pragul de 500 de milioane de utilizatori activi de curând, însă acest eveniment de sărbătoare nu opreşte nici măcar o clipă maşinăria din spatele reţelei de socializare, întrucât aceasta va implementa funcţia de traduceri automate.

Măgăruș chinuit. A fost lăsat pe un deal fără apă în plină vară

sursa foto: dejeanul.ro
Reprezentanții Asociației de protecție a animalelor „Anima Pro Terra” din Dej au fost sesizați zilele trecute de către o localnică din zona străzii Valea Codorului cu privire la faptul că pe campul din apropiere, de mai bine de o săptămână, un măgăruș este ținut legat în soare și fără apă.