monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

TIFF transformă centrul Sibiului într-un imens cinematograf

TIFF Sibiu 2016 s-a deschis cu proiecţia specială a filmului „Câini”, marele câştigător al Festivalului Internaţional de Film Transilvania, regizat de Bogdan Mirică, câştigător al premiului FIPRESCI la ultima ediţie a Festivalului de la Cannes.

Când se deschide Ştrandul Durgău

Vine vacanţa, vine şi un nou sezon la Ştandul Durgău, obiectiv aflat în administrarea Salinei Turda ce îşi va deschide portile vineri, 24 iunie, începând cu ora 9.

Transilvania: degeaba e apreciată, dacă nu e promovată

sursa foto: castelulbran.ro
Jurnaliştii din străinătate apreciază foarte mult Transilvania. De la munţii în care trăiesc animale pe cale de dispariţie în restul Europei, până la străduţele cochete ale Clujului cosmopolit, toate aceste detalii au fost notate în reviste de turism şi ziare cunoscute. O singură problemă avem: degeaba e apreciată Transilvania dacă nu e şi promovată.

Peste 200 de clujeni s-au strâns în Piaţa Unirii să protesteze: “Parlamentul profită că suntem topiți de căldură și ne testează vigilența” - GALERIE FOTO

Peste 200 de persoane au protestat în Piaţa Unirii din Cluj, cerând dizolvarea Parlamentului. Un eveniment pe Facebook ”Cătușe înainte de pâine” a anunțat organizarea unui protest civic joi de la ora 18.00 în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Anunţul de mobilizare are ca fundament deciziile din ultimele zile ale parlamentarilor români, care, înainte de a intra în vacanță, au iritat, pe bandă rulantă, cetăţenii.

Percheziţii la Cluj la persoane bănuite de evaziune fiscală

În această dimineață, au avut loc 12 percheziţii, în trei județe și în București, la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul comerţului on-line. Prejudiciul cauzat este de peste 700.000 de lei.