monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Aleşii locali vor avea pensii speciale

Legea referitoare la pensiile aleşilor locali, care a fost declarată neconstituţională de CCR, a fost reexaminată şi adoptată, marţi, de plenul Senatului cu 101 voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi şase abţineri, după o dezbatere foarte scurtă.

Un şofer a fost prins de radar cu 211 km/h pe autostrada A3

Un şofer a fost prins de radar, luni, în timp ce circula cu viteza de 211 km/h pe autostrada A3, pe segmentul Turda - Borş, acestuia fiindu-i suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile şi primind o amendă de 1.125 de lei, anunţă Poliţia Română.

Cioloş caută sprijin la PNL după ce PSD a ameninţat că îi taie din puteri

Premierul Cioloş se întâlneşte marţi, la ora 17:00, cu liderii PNL, cel mai important punct de pe agenda discuţiilor fiind legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, după ce PSD, ALDE şi UNPR au anunţat că vor restrângerea domeniilor de legiferare.

Cum a fost tratat un clujean după ce şi-a cumpărat un telefon stricat de la Orange

Un tânăr și-a cumpărat două telefoane mobile Iphone 6 16GB Space Grey de la un magazin Orange din Cluj-Napoca, dar a ajuns să regrete acest lucru. Imediat după achiziţionare, unul dintre telefoane nu a mai funcţionat corespunzător. Când a cerut socoteală operatorului de telefonie mobilă, cei de la Orange i-au anulat garanţia pentru un motiv halucinant.

Birocraţia, piedică pentru afaceriştii români

sursa foto: sharesinv.com
Birocraţia rămâne una dintre problemele care îi afectează negativ pe afaceriştii români. Datele arată că timpul alocat pentru diverse activităţi economice este destul de mare, în comparaţie cu celelalte state membre din Uniunea Europeană.

Alertă cu bombă în Bruxelles

O alertă cu bombă a obligat marți poliția belgiană să intervină la centrul comercial 2 din Bruxelles, unul dintre centrele comerciale în care existau temeri că ar urma să fie comis un atac terorist, informează postul RTL, citat de EFE.

Echipa națională, întâmpinată cu huiduieli pe aeroport

Echipa Naţională a României s-a întors, în această dimineaţă, acasă. Jucătorii români n-au dat autografe fanilor, n-au făcut nici poze, în schimb au primit reproşuri de la cei câţiva suporteri care se aflau pe aeroportul Otopeni.