monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Elicopter românesc prăbuşit în R. Moldova

sursa foto: digi24.ro
Patru persoane au murit, joi, după ce un elicopter SMURD s-a prăbuşit în raionul Cantemir din Republica Moldova, într-o zonă împădurită. Membrii echipajului se aflau într-o misiune de salvare pentru a prelua un pacient în stop cardio-respirator. În momentul producerii tragediei, în Republica Moldova era cod galben de ploi.

(PE) Liviu Alexa: „Voi fi primarul care nu va sta în birou”

Candidatul la Primăria Cluj-Napoca din partea Mișcării Liberale Liviu Alexa consideră că este esențială comunicarea dintre administrația publică locală și cetățeni. Lipsa acesteia este motivul pentru care oamenii nu mai cred în prezent în administrație și în politică.

Coduri de reducere pentru a economisi bani on-line (P)

În ultimii ani, fenomenul cupon a explodat în România, și datorită numeroaselor site-uri de coduri promoționale, utilizatorii au posibilitatea de a găsi într-un singur web site o gamă largă de promoții pentru a economisi bani și timp pe internet.

De ce Clujul nu este Silicon Valley-ul din estul Europei?

Dacă dai o căutare pe internet despre sectorul IT din România ai putea fi lăsat uşor cu impresia că ţara este pe cale să livreze următorul Facebook. În timp ce sectorul IT din ţară este cu adevărat în creştere are de asemenea o problemă de inovare.

Turkish Airlines va efectua zboruri Cluj - Istanbul

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță oficial faptul că operatorul aerian Turkish Airlines va începe operarea de zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul – Cluj-Napoca, începând cu data de 12 iulie 2016.

(P) Demonstrează că suntem cel mai prietenos oraş din Europa şi adopă un UNTOLD-ist

Cluj-Napoca este cel mai prietenos oraș din Europa cu turiștii și asta se datorează locuitorilor. O dovedește și Mihai Huțanu, un tânăr de 34 de ani, care și-a transformat ideea de a primi pe cineva în casă pe perioada festivalului UNTOLD într-un viral pe facebook. Adoptă un Untold-ist a pornit de la nevoia locurilor de cazare pentru perioada celui mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Trei clujence caută povești!

În prima zi din iunie a început oficial concursul de poveşti Log in Cluj, organizat în cadrul proiectului cu acelaşi nume.

Moții au ieșit în stradă

Sursa foto Facebook PSRO Cluj
Aproximativ 20 de moţi din zona clujeană a Munţilor Apuseni au protestat, joi, în centrul municipiului Cluj-Napoca pentru faptul că nu le sunt respectate drepturile, mai exact pentru că nu se aplică prevederile Legii Moţilor.

Legea dării în plată, fără efecte la Cluj

Suma medie solicitată pentru apartamentele disponibile spre vânzare pe plan naţional (noi şi vechi) a scăzut cu 1,4% în mai, până la 1.002 euro pe metru pătrat util, faţă de 1.016 euro pe metru pătrat la finele lui aprilie.

Încep lucrările la Autostrada Transilvania

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru „Autostrăza Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, sector 1C Târgu Mureş Ogra Lotul 2: Ungheni – Ogra” în lungime de 10105 km.