monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sute de preoți și credincioși s-au rugat pentru roadele pământului în timpul Procesiunii de Rusalii din centrul Clujului – GALERIE FOTO

Sute de preoti si credinciosi au participat duminica la Procesiunea de Rusalii. Foto Saul Pop
Pentru al șaselea an consecutiv, duminică după masă a avut loc Procesiunea de Rusalii, organizată în centrul municipiului. Evenimentul ține vie o veche tradiție din Ardeal care are în centru rugăciunea pentru roadele pământului și pentru mediul înconjurător. Sute de credincioși și preoți s-au unit în rugăciune.

COD GALBEN de INUNDAȚII în județul Cluj

COD GALBEN de INUNDAȚII în județul Cluj
Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, un Cod Portocaliu de inundații pentru râuri din nouă județe din vestul și sud-vestul țării, valabil până luni la prânz și Cod Galben pentru râurile din majoritatea județelor din centru, nord, vest, nord-est și sud-vest.

Pieţele aşteaptă votul din Marea Britanie

Temerile privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit), în urma referendumului de joi, au amplificat aversiunea faţă de risc, provocând deprecierea monedelor de la marginea zonei euro.

Ce avere are premierul Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloș deține, potrivit declarației de avere publicate recent pe site-ul Guvernului, un teren intravilan și o casă de vacanță în construcție în localitatea Mărișel, un apartament și o casă de locuit în București și are în conturi și depozite la bănci din Belgia, Franța și România 79.499 de euro și 10.606 de lei.

EURO 2016: România - Albania, de la 22:00. Lupta pentru o victorie care să ne ducă în optimi

România e la 90 de minute de o calificare în optimile Euro 2016, iar adversară va fi Albania, o echipă care nu a mai reuşit vreo victorie în faţa tricolorilor de peste 68 de ani. Trei puncte în partida de duminică seară ar aduce trupa lui Iordănescu la un total de patru, ce ne oferă şanse şi la ocuparea locului doi în grupă, dacă Elveţia pierde în faţa Franţei. Chiar dacă nu va urca pe locul doi, România are toate şansele să ajungă în optimi de pe locul trei, ca unul din cele mai bune locuri trei.

Accident MORTAL în Reteag -FOTO

Sursa foto dej24.ro
Un accident mortal de circulație a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 00:50, pe DN17, în localitatea Reteag.