monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

200 de roți pentru o schimbare

Foto: Saul Pop
În centrul Clujului, lângă statuia lui Matei Corvin s-au desfășurat de-a lungul vremii multe evenimente organizate din spirit civic. De la manifestări ale copiiilor cu Sindrom Down, la manifestații împotriva unor actori politici, Piața Unirii a găzduit o paletă largă de astfel de acțiuni. Seara aceasta, tot acolo s-au întâlnit aproximativ 100 de bicicliști care au vrut să reamintească atât autorităților locale, cât și concetățenilor că a merge pe bicicletă este o activitate esențială pentru mobilitatea urbană.

Week-end în compania muzicii, la Iulius Mall Cluj (P)

La Iulius Mall Cluj, sfârșitul de săptămână care urmează este dedicat pasionaților de muzică. Vineri, ritmurile antrenante se vor auzi pe terasa Food Court Iulius Mall, la petrecerea Studiolife, iar sâmbătă și duminică, distracția se mută în Iulius Parc, la Day15#PlayTime.

UDMR-iștii și liberalii bat mâine palma pentru încă patru ani, la Cluj

Liberalii și UDMR-iștii se întâlnesc vineri pentru a discuta pe marginea alianței pe care vor să o încheie la Consiliul Județean și Consiliul Local Cluj și să pună la punct câteva detalii legate de majoritățile din unele localități clujene, pentru funcții de viceprimar.

Topul celor mai bogați consilieri locali din vechiul mandat

Topul celor mai bogați consilieri locali din vechiul mandat
Consilierii locali din vechiul mandat și-au depus, miercuri, declarațiile de avere pe anul trecut. Unii dintre ei sunt adevărați moșieri, stăpâni peste pământuri, alții sunt mari iubitori de artă și bijuterii, iar alții au foarte mulți bani în bancă.

Topul celor mai bogaţi consilieri judeţeni

Unii vor pleca din Consiliul Judeţean Cluj cu buzunarele pline, în timp ce alţii vor mai sta patru ani în fotoliul de consilier judeţean şi îşi vor mai rotunji veniturile şi aşa consistente.

(P) Două noi produse dermatocosmetice, în gama Gerovital H3 DERMA+ SUN

(P) Două noi produse dermatocosmetice, în gama Gerovital H3 DERMA+ SUN
Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, extinde în acest sezon gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ SUN cu un nuanţator de faţă anti-îmbătrânire SPF 50 în două variante: cu tentă aurie şi tentă naturală. Ambele produse sunt destinate persoanelor cu pielea sensibilă.

Curtea Constituțională a fost sesizată în legătură cu legea dării în plată

Curtea Constituţională a fost sesizată în legătură cu legea dării în plată, în urma unui proces aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 6. Este vorba despre mai multe excepţii de neconstituţionalitate privind Legea dării în plată, invocate de o bancă într-un proces cu o persoană care dorea să returneze locuinţa, informează B1 TV.