monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mihai Eminescu, omagiat la Cluj-Napoca

sursa foto: www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni
Miercuri dimineața, a avut loc o ceremonie de depunere de jerbe de flori la statuia lui Mihai Eminescu din fața Teatrului Național din Cluj-Napoca, pentru a marca la 127 de ani de la trecerea în neființă a Poetului Național.

Euro a trecut de 4,53 lei

Euro a trecut de 4,53 lei
Îngrijorările generate de posibila ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit) au provocat ieşiri ale investitorilor de pe activele considerate mai riscante, cum este şi leul.

Bicicliștii clujeni ies din nou în stradă

Bicicliștii clujeni ies din nou în stradă
Joi, se va desfăşura la Cluj-Napoca, o nouă ediţie a Marşului Bicicliştilor Clujeni, care a devenit deja o tradiție în municipiu. Sunt bineveniţi toţi bicicliştii clujeni.

După ploile din ultima vreme, clujenii vor explicații

Câțiva clujeni sunt indignați de felul în care municipalitatea gestionează problema inundațiilor din Cluj, cauzate de fenomenele meteo extreme din ultima perioadă. Efectele ar fi fost mult diminuate dacă rețeaua de canalizare ar fi fost întreținută periodic, spune un clujean, care se semnează Dragoș, pe un site de reclamații adresate municipalității.

Cluj: Percheziţii la persoane bănuite de comerţ on-line cu produse contrafăcute

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează percheziţii în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice.

Târgul Produs de Cluj la Dej

Caravana Târgului Produs de Cluj ajunge pentru a cincea oară la Dej, la sfârșitul acestei săptămâni. Organizat de Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, târgul va reuni aproximativ 80 de expozanți.