monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Copiii din Apahida au pedalat pentru sănătate

sursa foto: apahida.ro
Ediția a treia a concursului de biciclete pentru copii “Sănătate pe 2 roți” a avut loc ieri în Apahida, evenimentul fiind organizat de grădinița din localitate.

Senatul a adoptat tacit alegerea primarilor în două tururi

Senatul a adoptat tacit, la sfârşitul săptămânii trecute, alegerea primarilor în două tururi de scrutin, urmând ca senatorii să ia act de adoptarea tacită a proiectului de lege în prima şedinţă de plen din această săptămână.

Se conturează alianța PNL-UDMR la Cluj

UDMR a decis la sfârșitul săptămânii trecute să lase libertatea organizațiilor județene în ce privește colaborarea cu partidele politice în forurile administrative. Președintele UDMR Cluj Csoma Botond spune că UDMR Cluj se va întâlni cu liberalii în cursul zilei de vineri pentru a discuta pe marginea unei eventuale colaborări. Uniunea nu a stabilit însă când se va întâlni cu social democrații pentru discuții.

OPINIE Dezordine, neorânduială, haos

Din toate zările cum privești, parcă vin semnale proaste, iar dacă ești mai „simțitor” sau mai pesimist, ți-ai putea face chiar o idee despre „un sfârșit de vremuri și de lume”. Dar și optimist să fii, nu-i de bine ce vedem, ce auzim, ce trăim!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, la DNA

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni dimineață la DNA fiind citat de procurori, potrivit unor surse judiciare, în dosarul în care este cercetat alături de fosta soție Bombonica Prodana.

Ploi și risc de inundații până marți seara

Ploi și risc de inundații până marți seara
O avertizare de instabilitate atmosferică, ce a intrat în vigoare duminică la ora 12.00, este valabilă până marţi la ora 21.00, in intervalul menţionat fiind anunţate ploi, descărcări electrice, vijelii şi pe alocuri căderi de grindină, în zona de vest şi nord-vest a ţării.