monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Accident tras la indigo la Tureni

Doi bărbaţi au fost răniţi grav în urma unui accident rutier produs duminică în jurul orei 15.40, în localitatea Tureni, din județul Cluj, pe DN 1 E60. Este al doilea accident care are loc la Tureni într-o săptămână.

Generația nouă de medici vine tare din urmă. Sebastian Armean, tânărul psihiatru care confirmă că medicina din Cluj rămâne pe mâini bune

Sebastian Armean
Sebastian Armean, medic specialist psihiatru la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iuliu Hațieganu Cluj este unul dintre acei tineri care confirmă faptul că nu toți specialiștii competenți ne-au plecat în străinătate și că mai există oameni care vor să ajute bolnavii din România. “Să mergi la psihiatru nu e ca în filme, cu oameni legați și dușuri reci”, spune tânărul.

BAC 2016: Peste 137.000 de absolvenţi de liceu vor susţine luni examenul oral de limba română

Luni, 13 iunie, începe prima sesiune a examenului de Bacalaureat la care s-au înscris un număr de 4009 de absolvenţi din judeţul Cluj, în scădere cu aproape 1000 de absolvenţi faţă de 2015. Anul trecut, în judeţul Cluj, numărul total de elevi înscrişi la examenul de Bacalaureat a fost de 4958. Prima probă este evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.