monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Concert unic în România

Știind stilul nonconformist al artistului, Nicolae Voiculeț alege unul dintre cele mai speciale locuri de pe pământ, Salina Turda, top 10 în destinațiile turistice ale României, să concerteze cu naiul său celebre teme de muzica sacră...

Lupta politică nu trebuie să aducă deservicii Salinei Turda și comunității turdene!

Conducerea societății Turda Salina Durgău SA, care administrează un obiectiv turistic de rezonanță mondială, își manifestă regretul față de modul iresponsabil în care lupta politică pentru putere poate afecta, cu implicații nebănuite, imaginea Salinei Turda, realizările obținute și trendul ascendent de dezvoltare, cu impact mondial și cu rezultate financiare care se răsfrâng asupra comunității turdene, în sens pozitiv.

Controale la fermele din Cluj şi restul Transilvaniei: E-coli găsit în lapte

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a descoperit prezenţa E-coli într-o probă de lapte crud provenită de la o fermă din judeţul Alba şi în două probe recoltate de pe suprafaţa carcaselor de ovine provenite de la o unitate de abatorizare din judeţul Maramureş.

Cum i-a îndemnat să voteze ambasadorul SUA pe români?

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a declarat marţi că „România a devenit lider în lupta împotriva corupţiei” şi i-a îndemnat pe alegatorii români sa nu voteze candidaţi acuzaţi de corupţie.

Explozii în serie la Torino

14 oameni au fost răniţi la Torino, după o serie de explozii produse într-o fabrică de vopsele.