monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

România, criticată dur de Comisia Europeană

România are una dintre cele mai slabe infrastructuri de transport din Europa din cauza influenței politice în stabilirea priorităților strategice în domeniu și a pregătirii proaste a lucrărilor, susține Comisia Europeană în raportul de țară.

Mașină de teren blocată în noroi

sursa foto: dej24.ro
Un șofer din Dej a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când mașina sa 4×4 a fost înghițită de noroi în Ocna-Dej.

ABERANT: Un card emis de ONG-uri condiţionează în continuare gratuitatea studenţilor la transportul în comun

ABERANT: Un card emis de ONG-uri condiţionează în continuare gratuitatea studenţilor la transportul în comun
Eliberarea abonamentelor gratuite la transportul în comun pentru studenţii din Cluj-Napoca este condiţionată în continuare de existenţa unui card, eliberat de câteva ONG-uri studenţeşti, deşi tinerii pot dovedi că sunt studenţi cu carnetul de student. Până anul acesta, cardurile se eliberau contra cost, dar ca urmare a demersurilor consilierului local Ioan Bîldea, s-a reuşit eliminarea taxei. Nimeni nu ştie să explice de ce mai e nevoie de acea bucată de plastic pentru abonamentul la transport.

Cătălin Predoiu, la DNA

Liberalul Cătălin Predoiu, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar de corupție.

Inundații în zona Sopor - FOTO

Sursa foto: facebook.com/EmilBoc
Câteva case din zona Sopor au fost inundate, marți, ca urmare a ploilor abundente. Cauza principala o constituie colmatarea și înfundarea cu moloz din construcții a unor canale de scurgere a apelor.