monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

DECLARAŢIE HALUCINANTĂ - Boc: “Nu am niciun program electoral” – AUDIO EXCLUSIV

Discursul actualului primar la şedinţa de “spălare a creierului” a lipitorilor de afişe ai PDL+PNL Cluj a durat un pic mai mult de o oră, timp în care a trecut în revistă toate promisiunile deja făcute în toate campaniile de până acum: aceleaşi parkinguri, aceleaşi centuri, aceleaşi locuinţe pentru tineri şi proiecte din fonduri europene.

Detaliul descoperit care a dus la prinderea lui Abaaoud

Belgianul cu origini marocane, Abdelhamid Abaaoud, „creierul” atentatelor de la Paris din noiembrie 2015, purta papuci de culoare portocalie, asta spune jurnalista de origine română Rukmini Callimachi, în ziarul New York Times.

Radovan Karadzic, vinovat de genocid la Srebrenica și condamnat la 40 de ani de închisoare

Fostul lider politic al sârbilor bosniaci, Radovan Karadzic, a fost găsit vinovat joi de Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie (TPIY) de zece din cele 11 capete de acuzare, inclusiv pentru genocid la Srebrenica, dar și pentru crime de război și crime împotriva umanității, și condamnat la 40 de ani de închisoare, relatează Reuters și AFP.

Liberalii clujeni vor să definitiveze marea fuziune

Foștii PDL-iști și vechii liberali nu mai rezistă să stea separați și vor să facă și ultimul pas spre fuziunea definitivă. În ședința de miercuri a noului mare PNL Cluj co-președintele Marius Nicoară le-a spus celor prezenți că își dorește ca PNL să nu mai funcționeze sub conducere bicefală.
Candidatul PNȚCD la Primăria Cluj-Napoca, Horea Dan

Țărăniștii clujeni insistă să se facă de râs

Partidul Național Țărănesc nu se mai remarcă de mult timp prin nimic. În afară de certuri, multe facțiuni și mulți președinți, despre PNȚCD nu am mai auzit nimic. Apar doar când sunt alegeri. Nici măcar presa nu mai scrie despre ei.

Proiect de lege: Se propune etichetarea alimentelor în funcție de riscul cardiovascular

Liberalii cer marcarea produselor alimentare cu etichete care să informeze consumatorii cu privire la riscul cardiovasculat asociat consumului alimentului pe care îl cumpăra, precum şi acordarea de tichet de masă BIO, potrivit unui proiect de lege depus la Senat. Printre inițiatorii proiectului se numără și deputatul clujean Adrian Oros.

Profilul neaşteptat al jihadiştilor

Potrivit unui raport publicat recent, portretul robot al jihadiştilor francezi nu seamănă prea mult cu clişeele despre ei.

Uber vrea să se extindă și la Cluj

sursa foto: metropotam.ro
Americanii de la Uber vor să se extindă şi în afara Bucureştiului. Ar vrea să lanseze aplicaţia de transport şi în Cluj, Iaşi şi Timişoara, a declarat pentru Business Review, Nicoleta Schroeder, şefa Uber România.