monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Discuţii absolut aberante pe probleme deja închise, dar la fel de „puturoase”

Depozitarea gunoaielor reprezintă încă o problemă majoră pentru judeţul Cluj şi în loc să găsească soluţii concrete mai marii judeţului încă se pierd în discuţii sterile, inutile şi fără rost, doar să mai bifeze o activitate. La fel s-a întâmplat şi marţi la o întâlnire a conducerii Consiliului Judeţean Cluj cu primarii din judeţ pe tema gunoaielor.

Reinventează-te cu Tempt Studio - Videochat Cluj (P)

De multe ori avem nevoia de ceva nou în viaţa noastră, ceva care să ne dea speranţă şi să ne readucă echilibrul, care să ne determine să luptăm pentru tot ceea ce ne dorim. Astfel, căutăm să ne reinventăm, să schimbăm ceva în fiinţa noastră şi să mergem mai departe mai încrezători.

Măsurile de securitate în aeroporturi, gări şi pe liniile de transport în comun, sporite. Mărturiile pasagerilor care au plecat de la Cluj spre Bruxelles

Măsurile de securitate au fost suplimentate în aeroporturile din Olanda, Germania şi Marea Britanie. Traficul feroviar a fost perturbat în întreaga Europă în urma atacurilor de Bruxelles, iar raficul feroviar şi rutier dintre Franţa şi Belgia este întrerupt în totalitate, pe fondul atentatelor din Bruxelles de marţi care au vizat aeroportul Zaventem şi trei staţii de metrou. Aeroportul Zaventem din Bruxelles a rămas închis, în schimb, aeroportul Charleroi a rămas deschis. De pe Aeroportul Cluj a decolat marţi după amiaza un avion spre Charleroi.

Străzile Clujului, capcane mortale pentru oameni

Accidentele rutiere grave sunt în creştere în judeţul Cluj. Deşi autorităţile implemenzează „programe”, numărul celor care mor an de an pe şoselele Clujului este în creştere.

Cât de sigură este România în fața unor atentate teroriste

Autorităţile române menţin nivelul de alertă teroristă cod albastru - precaut - ceea ce înseamnă că informaţiile disponibile şi evenimentele recente indică un risc scăzut de producere a unui atac terorist, potrivit site-ului Serviciului Român de Informaţii.